Jakub Voráček tváří nové kolekce Nike Prague X Rehab: „RESIST CONFORMITY“

Jakub Voráček tváří nové kolekce Nike Prague X Rehab: „RESIST CONFORMITY“

Značka Project Rehab založená Kateřinou Maršounovou si letos užívá další speciální spojení se sportovní značkou Nike Prague. Nová kolekce Resist Conformity reprezentovaná jednou z největších hvězd ledního hokeje vyzývá k osobnímu postoji každého z nás.

Celá limitovaná kolekce vyzývá k osobnímu postoji jedinečnosti a kontraindikuje následování stáda v myšlení a oblékání. Dnes je důležité vyčnívat z davu, a ne s ním splývat. Proto se pro novou kolekci stal inspirací a tváří právě Jakub Voráček, naprosto jedinečný člověk jak svým vzhledem, tak svou životní cestou.

A co kolekce Nike Prague X Rehab: „RESIST CONFORMITY“ nabízí?

Jedinečné kšiltovky - každá je úplně jiná. Každý si může na e-shopu vybrat vlastní kombinaci barev a design. Neonová oranžová reprezentuje jak Rehab, tak právě Jakuba a jeho týmové barvy NHL klubu Philadelphia Flyers. Design kšiltovky byl vytvořen přímo pro něj a je pro Rehab ctí, že se stal tváří této kolekce.

V nabídce si můžete vybrat ze dvou barev kšiltovek, které jsou v nabídce: černá a bílá. Při koupi čepic, obdržíte voucher 20% sleva do Nike Prague, protože je partnerem značky Rehab.

Tak si pospěšte a nakupte si kšiltovky, díky kterým na ulici vyniknete. A kde je seženete? Na e-shopu www.loveprojectrehab.com  nebo v obchodě Enter the Adress v centru Prahy.

Project Rehab

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram