Jakých chyb se ženy dopouštějí při používání řasenky?

Jakých chyb se ženy dopouštějí při používání řasenky?

Proč používat více vrstev řasenky a nikdy s ní nepumpovat? Nejen tohle, ale i další důležitá fakta se dozvíte v našem článku!

Všechny ženy chtějí dosáhnout co nejdelších řas, kterým pochopitelně nechybí ani objem a zároveň vypadají přirozeně. V této snaze se pak domníváme, že je to úkol pro řasenku. Více než pro tubičku s tmavou barvou je to výzva pro nás samotné! Protože byť se použití řasenky zdá jako jeden z nejjednodušších kroků v makeup rutině, není tomu tak. 

1) S řasenkou nepumpovat
Možná nám přijde, že díky tomu dostaneme na kartáček více produktu a řasy pak budou hezčí. Spíše než tohoto, dosáhneme vyschnutí řasenky za poměrně kratší dobu.

2) Vše z kartáčku na řasy
Pokaždé než nanášíte řasenku na řasy, byste měly otřít přebývající barvu o hrdlo tubičky. Nikomu z nás se přeci nelíbí mít na konci víčka 3 velké slepené řasy, nebo ano?

3) Jedna vrstva?
Nikdy. Je naprosto normální nanášet 3-5 vrstev, je to ideální počet pro výsledek krásných řas. Díky minimálně třem vrstvám dosáhnou vaše řasy svého nejlepšího vzhledu.

4) Ať je čisto
Úplně běžně se stává, že se nám podaří otřít si trochu řasenky o horní či spodní víčka. Nikdy nezapomínejte se o tyto šmouhy postarat, než řasenka uschne. Půjde to tak lépe dolů.

5) Nic netrvá věčně
Není to jen marketingový trik. Řasenku byste měly měnit alespoň jednou za pět až šest měsíců. Hromadí se v ní bakterie a barva pochopitelně vysychá, takže je čas od času místo pro změnu! 

Zdroj: beautyhigh.com
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram