Jana Burdová představila nové vlasové trendy

Jana Burdová představila nové vlasové trendy

Jedna z našich nejlepších kadeřnic, Jana Burdová, majitelka stejnojmenného kadeřnického studia v Teplicích, letos představila nové vlasové trendy následující přirozený vývoj ženské energie.

Tak jako módní návrháři přicházejí i kadeřníci sezónu co sezónu s novými trendy, které by měly ženám nabídnout inspiraci a možnost skloubit svůj osobitý styl s perfektním účesem a dotáhnout tak svůj outfit k dokonalosti.

Nové vlasové trendy Jany Burdové, trojnásobné držitelky titulu Kadeřník roku a Art Designerky značky Redken, byly poprvé představeny prostřednictvím její vlastní jedinečné vlasové show s názvem INDIVIDUALITY na Czech and Slovak Hairdressing awards 2013. Celá kolekce je rozdělena do čtyř velice ženských stylů: MINIMAL, WOMAN, STREET GLAM a ETHNIC.

Přináší nám současné účesy plné stylu. Účesy pro ženy, které si vybraly svůj život, mají rády svá těla, umí žít se svou duší. Ženy, které mají svou cestu i cíl.

Inspirací byl Janě přirozený vývoj ženské energie a její promítnutí do reality. „Vlasy jsou velkým nositelem informací a v mé kolekci je používám jako materiál k vyjádření všeho, čeho jsou schopny. Prostě účesy s osobností.“

MINIMAL je kolekce na míru ušita pro sebevědomou ženu, která se chce odlišit od ostatních. Chce se odlišit pouze silou své osobnosti, bez ozdob a výstřednosti.

Stěžejní jsou v kolekci krátké vlasy střižené s geometrickou přesností do luxusních kulatých tvarů.

Kolekce WOMAN je až extrémně ženská. Vystihuje smyslnost, rafinovanost a spontánnost každé moderní ženy.

Kolekci tvoří především dlouhé vlasy, které jsou vyčesány do nádherných nespoutaných a velice propracovaných účesů. Ať už se jedná o nespoutané drdoly nebo vlasy padající na ramena v luxusních vlnách, jednoznačně je můžeme označit za femme fatale 2014.

Avantgardní účesy tentokrát nahradil Glam styl doplňující minimalistickou geometrii. Ve stylu STREET GLAM se pozná každá žena milující velkoměsta, kluby a hudbu. Je tím, co jasně definuje její osobnost, názor a styl. Výrazné účesy se vyznačují perfektní ofinou a šokujícím střihem. Krátké vlasy kolem tváře, z nichž náhle avšak promyšleně vychází dlouhé prameny až na ramena, vytváří ten pravý kontrast tohoto trendu.

                

Poslední trend ukrývá tajemná kolekce s názvem ETHNIK. Zachycuje životní energii, přirozenost, vnímání dálky a jiné světy kolem nás. V této kolekci využila Jana symboly vyjadřující příslušnost ke skupině či vlastní svět. Do vlasů i na kůži umístila maorské symboly nebo navrhla nové originální vzory.

Zdroj: facebook.com/Studio-Jana-Burdova

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram