Janet Jackson ovládne světovou Tour v botách od Giuseppe Zanotti

Janet Jackson ovládne světovou Tour v botách od Giuseppe Zanotti

Již brzy americká Pop a R&B zpěvačka Janet Jackson zahájí po čtyřech letech své další světové Tour, na jehož scéně stane ve speciálně pro tuto příležitost navržené obuvi.

Světová Tour "Unbreakable" americké Pop a R&B zpěvačky, kterou Janet Jackson osobně potvrdila již počátkem června 2015, je již na spadnutí. V rámci její propagace se od té doby objevila řada oficiálních posterů a také první singl "No Sleeep", jenž se stane součástí i právě připravovaného alba.

Kromě těchto novinek jsme ale také zjistili, že Janet Jackson stane na jistě velkolepé scéně Unbreakable World Tour, které startuje již 31. srpna v kanadském Vancouveru, v celé řadě kostýmů doplněných i o originální pár značkové obuvi.

O tu se přitom nepostaral nikdo jiný než italský designér Giuseppe Zanotti, jenž pro tuto příležitost speciální sportovně laděnou, kotníčkovou obuv navrhl. Díky unikátní barevné kombinaci a designu boty v sobě snoubí atraktivitu a pohodlí, které zpěvačka při doprovodných tanečních kreacích ocení ze všeho nejvíc.

„Janet se bude na jevišti vedle zpěvu také hodně pohybovat a tančit, proto mým cílem bylo vytvořit obuv, která bude pohodlná a nebude bránit volnému pohybu. Bota musí být navíc lehká, zároveň však praktická a musí noze poskytnout maximální oporu.“  řekl Zanotti, který již dříve navrhoval koncertní obuv i pro Beyoncé, Rihannu nebo Nicki Minaj FKA twigs.

 

Zdroj: billboard, wwd

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram