Jarní barevná kolekce Converse 2014

Jarní barevná kolekce Converse 2014

Pokud hledáte nové boty, ve kterých vyrazit do ulic města nebo do přírody, pak Converse jsou tou pravou volbou. Jsou pohodlné a dokážou dodat šmrnc i nudnému outfitu 

Jarní kolekce bot Converse má samozřejmě svůj typický charakter, ale je ještě odvážnější a originálnější, než kdy dřív. Nová kolekce hýří veselými barvami, které jsou působivé a svěží. V celkovém vzhledu dominuje také nový jedinečný tvar tenisek.

Tenisky Converse se parádně hodí jak k džínám, tak i k barevným kalhotám nebo k sukni.

Pro chladnější dny připravila značka Converse exkluzivní dámské boty Converse - CHUCK TAYLOR ALL STAR KNEE-HI MOLE. Tato jedinečná obuv je vyrobena v extra vysoké kvalitě a originálním provedení. Boty jsou z kůže a dominují vnitřním kožíškem, který je nejen velmi příjemný, ale také součástí netradičního designu. Kožíšek můžete nosit vysoko zašněrovaný nebo jej nechat ležérně přeložený. Boty mají praktické odvětrávání po stranách, jsou na gumové podrážce a jsou dostupné ve více velikostech.

Pro pány je kolekce také velmi přínosná a výběr je rozsáhlý. Většina modelů má hnědé nebo černé zpracování, ale pokud jste vyznavačem výraznějšího stylu, jsou pro vás připraveny boty Converse v pestrých barvách.

V nové kolekci mají Converse připravené boty i pro vaše ratolesti. Model pro chlapce Converse - CHUCK TAYLOR ALL STAR NAVY BLUE v modrém provedení a pro dívky boty Converse - CHUCK TAYLOR ALL STAR RED ve svěží červené. Dopřejte pohodlí a styl i vašim dětem.

Jak je již zvykem, kolekci doplňují nové Converse tašky, peněženky a čepice, které mají nový svěží vzhled a ještě originálnější zpracování.

Vyberte si ty své Conversky i vy!

Zdroj: snowbitch.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram