Jarní bundy a kabátky, ve kterých zazáříte

Jarní bundy a kabátky, ve kterých zazáříte

Jaro je tady a nastal čas zahodit péřovky a těžké kabáty. Přemýšlíte, jakým jarním kouskem rozzářit váš šatník? Připravili jsme pro vás trendy bundy a kabátky, ve kterých vám bude celé jaro příjemně. Začněte jaro stylově!

Romantická v kožence

Pokud patříte mezi milovníky kožených a koženkových bund, letos nechte motorku doma a vsaďte spíše na jemnější styl.  Mezi koženými bundami frčí syté barevné odstíny, takže chybu neděláte jarní zelenou, modrou, tyrkysovou, ale ani třeba sexy rudou či cihlovou. K barevné kožence vypadají skvěle džíny, ale i formální kalhoty.

Blejzr do půli stehen

Dalším trendem je stylový blejzr, který nekončí nad pasem, ale až v polovině stehen. Tento kousek nejlépe vynikne na formálnějších příležitostech, vyrazit v něm ale můžete i do divadla a za zábavou. Frčí v pastelových barvách, vyzkoušejte třeba krémovou, šedou či třeba jemnou růžovou.

Rovně střižené sako  -  899 Kč

 

Na westernové vlně

Módní návrháři si pro sezónu jaro/léto 2019 oblíbili westernové prvky, hnědou, kožené prvky a hlavně třásně. Pořiďte si jarní bundu či vestu opatřenou třásněmi v přírodních barvách. K tomu natáhněte jarní kozačky nebo kanady a outfit je na světě.

Džínová bunda, každý rok jinak

Džínová bunda je stálice, která se každé jaro hlásí o slovo v trochu jiné podobě. Po letech klasik přišel loňský roztomilý trend výšivek motýlků a dalších zvířat. Letos jsou džínovky zase o něco mírnější, opatřené jen jemným zdobením, malou kytičkou. Chybu neuděláte ani barevnou džínovou bundou, třeba v pudrové růžové.

 

Denim 865 Kč 

 

 

Trendem jara je žlutá, protože je to barva zářícího sluníčka, která nabíjí energií. Na druhou stranu je to také barva, která vyžaduje dostatek odvahy, protože je výrazná. Pokud máte chuť ukázat, že jste nezávislá, silná žena, pořiďte si žlutou bundou, v kanárkovém nebo narcisovém odstínu.

Džínová bunda 749 Kč

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram