Jarní doplňky: Top 11 trendů

Jarní doplňky: Top 11 trendů

Výběr z těch nejlepších doplňků pro jaro 2019 je velmi pestrý a každý si jistě vybere svůj trend. 

Ať už se jedná o ty nejluxusnější módní korporace nebo nezávislé návrháře, jedno mají společné: 11 trendů mezi doplňky pro jarní sezónu, které se prolínaly ve všech přehlídkách. Nyní po prezentaci všech přehlídek lze stanovit budoucí trendy. Z velkého množství nápadů si může vybrat i módní nováček. Zůstat v módní hře a hrát podle pravidel není zas tak složité, jak se někdy může na první pohled zdát. Mnoho trendů bývá z přehlídek nenositelných nebo jen inspirativních, ale tentokrát se jedná o skvělé trendy vhodné pro praktické nošení. Ať už se rozhodnete pro nošení dvou kabelek nebo čelenky, vždycky to bude chtít vlastní styl a vkus, aby to bylo originální. Módní kostky byly pro nadcházející sezónu vrženy: zde je verdikt. 

Jako v oblacích: Vysoké podrážky

Vyšší podrážky a ještě vyšší podpatky měly na nějakou dobu módní dovolenou. Nyní však nastupují do práce, a to hned v mnoha verzích. Chce to hlavně sebevědomou chůzi! Velkou inspirací návrhářům byly japonské tradiční střevíce s vyvýšenou podrážkou.

Sportovní moucha: Obrovské brýle

Celý rok byly k vidění maličkaté sluneční brýle, které nás vzaly na letmý výlet do 90. let, ale vše se mění pro nadcházející sezónu. Skla brýlí nabrala gigantických rozměrů a nemají daleko od mušího helikoptérového pohledu. Spolu s atletických nádechem obrouček a hojným zdobením budou zaručeně středem pozornosti. 

Čelenky na všechny způsoby

Vlasy modelek se na mnoha přehlídkách ocitly v zajetí různorodých čelenek. Retro trend už však není jen pro malé školačky. Moderní vlasový doplněk má podobu sofistikovanou a moderní. Podle libosti je možnost vybrat si z elastických, zdobených, stuhových i kožených. Pravidlem však je jejich šířka: čím širší, tím lepší. 

Dvojité vidění: Dvě kabelky v jednom

Praktické nošení dvou kabelek koresponduje s hektickou dobou a množstvím věcí, které u sebe často nosíme: pouzdro na telefon, tašku do posilovny, peněženky na drobné nebo karty atd. Návrháři pojali praktičnost s osobitým přístupem k materiálům a vzorům dle značek. Je prostě na čase udělat si pořádek mezi věcmi. Nosí se dvě kabelky stejné, ale i kontrastní, ale obě od jedné značky!

Posilování paží za chůze: Gigantické kabelky

Nadměrné velikosti se staly gigantickými. Kabelky nebo tašky přes rameno nabraly nových monstrózních velikostí. Kuriózní velikost zaručuje být in, ale připravte se na neustálé posilování paží, protože čím větší taška bude, tím větší tendenci budete mít ji naplnit. 

Vintage kabelky: Návrat nových klasik

Návrháři se ve svých tvořivých chvílích také uchýlili do historie. Nechtějí zapomenout staré dobré oblíbené kabelky, které svět miloval a miluje. Proto oprášili archívy a přivedli nejoblíbenější modely znovu k životu. Tentokrát se jedná o ikonické kabelky luxusních značek a tyto legendy budou prostě žít stále. Novinkou však jsou materiály, promyšlenější detaily nebo výšivky.

Peněženka i telefon na pásku aneb moderní ledvinka

Ledvinkový trend prorazil i do další sezóny. Módní domy ho pojaly po svém. Jsou tu verze miniaturní, vícečetné ledvinky, na řetízku, kožené i klasické v luxusním zpracování. Hlavním prvkem je pásek, který dané pouzdro nebo vak drží. Ať už je tenký nebo silný: musí být elegantní a nadčasový. 

Opeřená chodidla: Peříčkové sandále

Peří se stalo silným hráčem mezi zdobením, a to zejména bot. Od večerních lodiček po sandále na denní nošení: peří hraje prim. Různé barvy, délky, umístění i druh peří se objevuje ještě častěji než minulou sezónu. Nejpopulárnější už nyní se stávají robustní kožené sandále s peřím umístěným na pásku kolem nártu. Trend vhodný pro každého!

Suvenýr z dovolené: Ozvláštnění každodenních doplňků 

Prázdninová nálada i pocit zasloužené dovolené se obtiskl do klasických doplňků. Jen malý drhaný náramek jen tak zavěšený na elegantní kabelku, batikovaná kůže místo všedních barev, exotické náušnice z dovolené a dokonce i krosna, to vše je dovoleno nosit ještě před dovolenou na jaře.

Rychle a stylově: Pantofle plné elegance

Pokud hledáte obuv, která se lehounce nazouvá, ale přesto je neuvěřitelně stylová, tak neváhejte nad pantofli. Sofistikovaný způsob, jak bleskovou rychlostí docílit elegance a modernosti. Volba podpatku a materiálu je na osobním vkusu, ale jistě si zamilujete to pohodlí a nespoutanost chodidel!

Přírodní dary: Kabelky z naturálií

Příroda nás obdarovává mnoha krásnými materiály, které se nyní ocitají v popředí výroby kabelek. Většinou drhané nebo proplétané nebo jako košíčky, všechny jsou však předzvěstí obrovského trendu a propagace lásky k matce přírodě. Neutrální barvy zaručují versatilní nositelnost!

Zdroj: vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram