Jarní inspirace podle aktuálních trendů

Jarní inspirace podle aktuálních trendů

Exkluzivně pro vás jsme vytvořili hned několik jarních inspirací, které váš šatník zaručeně probudí ze zimního spánku.

Obchody NEW YORKER vždy nabízí širokou paletu módního oblečení, jež podléhá nejnovějším módním trendům, a nepřeberné množství doplňků, které vždy dotváří dokonalý outfit. Pokud tedy stále přemýšlíte, jak se vybavit na nadcházející jarní sezónu, jste na správném místě.

Podívali jsme se totiž podrobněji na tuto oblíbenou značku, a zvláště pak na její nejnovější kolekci Jaro/Léto 2015, která postupně plní regály obchodů. Mladistvá móda, která sází na originální pojetí, nabízí nejen černo bílou klasiku, ale i výrazné barvy, vzory a materiály.

Mezi fashion trendy nechybí potisky a nápisy, zdobené mikiny a trika, která lze velmi hravě kombinovat s nestárnoucím denimem a stále dokola vytvářet originální, sportovně ležérní look. Jarní sezóna je ale spjata především s pohodlím, které nabízí i trendy teplákové kalhoty v oblíbeném army stylu či vzdušné sexy šaty.

 

 

Přestože si ze značek FISHBONE, FISHBONE SISTER, AMISU, SMOG a CENSORED vždy hravě vytvoříte svůj vlastní styl, připravili jsme pro vás prostřednictvím specializovaného týmu hned několik modelů vhodných jak do zaměstnání, tak i pro volný čas.

 

 

Neváhej a staň se propagátorem módních trendů.

Moda.cz, NEW YORKER
 Styling a vizáž: Ivan Malejovský

                                                                                                                                                                                                                    Model:Hana Márová
Foto: Jiří Pitrof

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram