Jarní kolekce Nina Ricci 2016 v provokativní kůži

Jarní kolekce Nina Ricci 2016 v provokativní kůži

Značka Nina Ricci nás ve své jarní kolekci uvedla do světa z kůže. Do světa provokace, ženskosti, lidských smyslů a nahoty. 

Trend průhledných materiálů trvá již několikátou sezónu, takže není třeba se nad tím více pozastavovat. Čeho jsme si ale letos opravdu všimli, je trend tak průsvitných topů, košil a blůz, že je přes ně vidět úplně vše. A podprsenky modelky nenosí. A tak necháme na vás, jestli se tímto "trendem" necháte plně inspirovat nebo si z něj jen kousek převezmete, a v reálném životě ho uplatníte třeba v podobě jemných bezkosticových podprsenek pod lehce průsvitnými vršky.

Nina Ricci šla s náhledem "pod povrch" ale ještě dál. Dozajista ji k tomu byla silně nápomocná kůže ve všech svých podobách. Návrhář tohoto materiálu využil na jednoduchých šatech, áčkových sukních i na blůzách s dlouhými rukávy. Co nás ale vzalo za srdce ze všeho nejvíce, byly kožené zavinovací šaty na holých tělech modelek. Návrhář tím postavil do přímého kontrastu zranitelné hubené ženské tělo s tvrdou a dominantní kůží. A když už jsme zmínili dominanci - na své si v jarní kolekci 2016 přišel i latex!

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram