Jarní LEMARKET je tu!

Jarní LEMARKET je tu!

Pražská Galerie Mánes ožije v květnu originální českou a slovenskou tvorbou a již potřetí se promění v moderní tržiště plné originálních českých a slovenských značek. Jarní LEMARKET startuje 21. května. 

Během dvou nabitých dní budou moci návštěvníci obdivovat výrobky 90 tvůrců. Své šperky představí Hanus LamrJewelery, pohodlné oblečení LullLoungewear ze Slovenska, sportovní designové oblečení Syn v pohybu či krásné dřevěné hračky KUTULU. Návštěvníci se však mohou těšit i na domácí pečené müsli Janova Pec, bylinné olejíčky a vůně JaGaia a mnoho dalšího.  

O LEMARKETU

S nápadem na organizaci moderního tržiště s nabídkou originálních výrobků českých a slovenských značek přišly kamarádky z dětství, Elena Šulcová a Lucie Vaňková. První ročník LEMARKETU se uskutečnil v roce 2013 v prostorách hotelu Fusion a od té doby našel své místo v srdci Prahy, v Galerii Mánes, kde se koná i letos.  Od 21. do 22. května mohou návštěvníci koupit krásné dárky, ale také se osobně poznat s tvůrci, užít si kulturní program, ochutnat gurmánské laskominy a vychutnat si příjemné chvíle po boku svých přátel či rodiny. 

 

Chybět nebudou ani laskominy pro gurmány: domácí pečené müsli Janova Pec, přírodní české marmelády Marmeládová zahrada či lahodné domácí paštiky Čongrády. Na své si přijdou i milovníci ekokosmetiky. Vůbec poprvé se na LEMARKETU představí bylinkové olejíčkové a voňavkové království JaGaia. Stejně jako v loňských ročnících ožije i letošní jarní LEMARKET také doprovodnými koncerty - návštěvníci se mohou těšit na vystoupení Emmy Smetany, kapely Jamestown a taneční vystoupení a Djs. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram