Jarní obuv, která vám nesmí chybět

Jarní obuv, která vám nesmí chybět

S příchodem jara odkládáme vrstvy oblečení včetně teplých bund a bot. Jaký typ obuvi zvolit a přitom zůstat stále trendy? Nechte si jednoduše poradit.

Jarní sezóna je v plném proudu a s jejím příchodem je načase vyměnit zimní obuv za jarní. Volba správné obuvi je dvoucestná. Není důležité, zda si nejprve pořídíte boty, které následně zkombinujete s celkovým outfitem, či naopak. Jde hlavně o výsledek, který by měl být co nejvíce trendy.

Zde jsou čtyři typy obuvi, která se rozhodně nosí a se slovem trendy je úzce spojena. Neměla by tedy chybět ani ve vašem botníku.

Sneakers

Jsou to tenisky nebo kecky, ať už plátěné nebo kožené, zvané Sneakersky a jsou vděčnou obuví, která je především pohodlná, ale i variabilní. Hrdým zástupcem této obuvi jsou Conversky. Legenda jménem Converse padne každému a dá se kombinovat prakticky s čímkoliv. Velkou raritou je možnost vytvoření vlastního designu.

Boots

Do této kategorie se řadí zpravidla robustní obuv s prošívanou podrážkou, která je opatřena hlubokým vzorkem. Skvělou volbou je celoročně využitelná klasika Dr. Martens, na kterou nedáte dopustit. Martensky náramně sednou k džínsům, ale najdou se i jedinci, kteří se nebojí experimentovat a obují je i k ležérnímu obleku. V případě dam, je ale můžeme vídat i v kombinaci s mini sukní.

Polobotky

Je trendy obuv, která je vyráběna primárně co by společenská obuv a měla by reprezentovat tzv. smart style. Proto můžete narazit na polobotky ručně dělané za použití těch nejlepších materiálů. S nárůstem jejich obliby a měnícími se módními trendy  se ale začínají objevovat i „obyčejnější“ polobotky, které se skvěle hodí jak k obleku, tak i ležérnímu outfitu.

 

Mokasíny

Jde o velmi jednoduchou obuv, nejčastěji koženou či semišovou, s typickým prošíváním po stranách a tenkou podrážkou. Jsou ideální obuví, která vám poskytne pohodlí a elegantní vzhled.

 

Zdroj: menstylefashion, pinterest, zoot, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram