Jarní pánská kolekce Tod's si vkusně hraje s látkami

Jarní pánská kolekce Tod's si vkusně hraje s látkami

Milí pánové, první vlaštovka z jarních kolekcí 2018 přiletěla. Prohlédněte si, co se bude nosit podle světové značky Tod's!

Italský módní dům Tod's má v rukopisu nekomplikovanost, italský šarm a špetku běžného městského stylu. Přesto, že to běžně bohatě stačí k dobrému dojmu a poutavé kolekci, pro jaro 2018 se ředitel Andrea Incontri rozhodl lehce zaexperimentovat a značku zmodernizovat. Snad nejvíce zapůsobilo zpracování materiálů. Například kůže byla opracovaná tak, aby navenek působila jako denim. A co si z toho odnést do běžného oblékání? Nosí se kůže a rozhodně i denim, na této scéně žádné změny. 

Samotné bundy by však nadprůměrně dobrou kolekci nezajistily, Tod's se jako vždy vytáhl s perfektně padnoucími kalhotami, několika obleky a jak jinak než doplňky. Naskytl se pohled na několik víkendových tašek v novém zpracování ale nechyběly ani sluneční brýle a pásky. Snímky kolekce Jaro/Léto 2018 byly pořízené v prostředí zahrady s bazénem a tři hlavní barvy okolí korespondovaly také se třemi hlavními odstíny kolekce - modrá, béžová a hnědá.  

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram