Jarní šatník: co vám rozhodně nesmí chybět

Jarní šatník: co vám rozhodně nesmí chybět

Jaro klepe na dveře a vy máte stále pocit, že vašemu šatníku něco chybí? Něco, s čím se dá vymyslet nepřeberné množství outfitů a stále to nebude okoukané? Trenčkot je tou pravou volbou.

Jestli si pořídit na jaro nový svršek, určitě trenčkot. Základ šatníku a módní záležitost, která nikdy nevyjde z módy. Pokud žádný nevlastníte, pak s jeho koupí rozhodně neváhejte. Jaro bude ideálním obdobím, kdy ho vynosíte. A jak ho nejlépe zkombinovat?

Nebojte se větší velikosti

Ohrnete límec a rukávy, zvýrazníte pas kontrastním páskem a rázem máte na světě look hodný módnímu molu.

Vrstvení

O tom píšeme rádi a často, protože vrstvení má v módě opravdu kouzelnou moc. Zkuste pod trenčkot obléknout pánskou košili, kterou necháte rozepnutou a doplňte ji svým oblíbeným tričkem.

Lesk

Vinyl má momentálně zelenou, takže pokud se nebojíte, zvolte trenčkot z tohoto materiálu, a pokud chcete být opravdu nepřehlédnutelná, v lesku a ve výrazných barvách se za vámi všichni jistě otočí.

Béžová

Ano, to je barva letošního jara. Můžete ji vidět nejen na kabátech ale také na tričkách, kalhotách nebo botách. Zkuste se do ní celá zahalit. Pokud budete mít přece jen obavu, že by jí bylo příliš, sáhněte po výrazném doplňku.

pinterest.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram