Jarní šaty, které musíte mít

Jarní šaty, které musíte mít

Kromě květinových motivů, které se v různých obměnách nosí každou sezonu, budou letos trendy i džínové, košilové nebo maxi šaty a také varianty s plisé. Pokud jde o barvy, určitě se nespletete, když zvolíte bílou nebo modrou.

Džínový model, který zakoupíte na matchesfashion.com dokazuje, že ani šaty z materiálu, který nikdy nevyjde z módy, nemusí být pouze jednobarevné a sportovního střihu.

 

Novinkou letošního jara a léta jsou košilové šaty, kromě těch jednobarevných v safari nebo army stylu se ale nosí i pestré a vzorované. (farfetch.com)

 

Bílá je barvou léta 2015, a proto na šatech samozřejmě nesmí chybět. V nových kolekcích najdeme jak čistě bílé kousky zdobené např. krajkou, tak šaty kombinující bílou s různými vzory a potisky. Tyto jsou k dostání v Topshopu.

 

Praktické maxišaty až na zem jsou hitem i letos, pozor ale na volbu správného střihu. Modrý model ze Zary bude díky přestřižení v pase slušet spíše vyšší postavě.

Také klasické květinové potisky v sezóně jaro/léto 2015 často kombinují bílou s modrými tóny. V šatech, které prodává farfetch.com, budete vypadat jako květinová víla.

 

Zdroj obrázků: Elle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram