Jarní sportovní kolekce Nike pro ženy

Jarní sportovní kolekce Nike pro ženy

Pokud rády sportujete, nová kolekce od značky Nike se vám jistě zalíbí. Je plná barev, zajímavého designu, kvalitních materiálů a především novinek. Běžkyně by mohly ocenit netradiční vzory na legínách. Těm, které dají před během přednost tělocvičně, by se mohly zalíbit nové boty a pokud máte značku Nike rády na procházky nebo jen na trávení volného času, pak jistě oceníte zajímavě střižené tepláky a designové mikiny.

Běh je za poslední dobu jedním z nejoblíbenějších sportů vůbec. Můžete vyběhnout kdykoli a kamkoli, nepotřebujete drahé vybavení. Ale pokud už běháte déle a vaše běžecké tréninky jsou náročnější, neměly byste podceňovat kvalitní oblečení a předevěším vhodné boty. Nike představil nové Nike Free Run 5.0, které jsou vyvinuty tak, aby vašim chodidlům poskytovaly 100% oporu při zátěži a zároveň jsou lehké, aby vás nezatěžovaly. Před jarním deštěm a nepříjemným větrem vás ochrání šusťáková bunda, která je nepromokavá, velmi tenká a vyrobena z dobře prodyšného materiálu. Jako bonus má reflexní prvky. Takže když běžíte v mlze nebo ve tmě, jste stále vidět! 

Pro trénování, ale klidně i pro běh přichází Nike s několika modely zajímavě střižených tepláků a vzorovaných legín, které jsou opět vyrobeny z kvalitních, prodyšných a rychleschnoucích materiálů, skvěle padnou a ještě ke všemu jsou to designové kousky. Co je pro jakékoli cvičení velmi důležité, jsou jistě sportovní podprsenky. Nike je nabízí v několika modelech, rozlišených podle poskytující opory a samozřejmě v několika barvách. Na zádech nejsou dvě ramínka, ale jsou zpracována jako tzv. "racerback", kdy vede mezi lopatkami širší kus látky. Materiály jsou velice pevné, aby poskytovaly dostatečnou oporu a tlumí otřesy, což zajisté ocení nejedna z nás. 

Pokud ale tuto značku rády oblékáte i ve volném čase, pak se vám jistě zalíbí netradiční střihy triček, tílek i mikin, sportovní tenisky na klínku nebo motivující nápisy na legínách.

Co se vám z nové jarní kolekce Nike líbí nejvíce?

 

Zdoj:Nike
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram