Jarní trendy aneb co právě frčí

Jarní trendy aneb co právě frčí

Společně s trendem zkracování nohavic přichází TOP trend letošního jara, o který nesmíte být ochuzeny. Přivítejte třepení!

Společně s trendem zkracování nohavic, které nápadně obnažují tajnou zbraň všech dívek a dam, přichází trend letošního jara, o který nesmíte být ochuzeny. Přivítejte třepení!

Nepotrpíte-li si přímo na roztrhané džíny, které se drží na špici TOPtrendů už déle než druhou sezonu, můžete vyzkoušet jejich decentnější, zato žhavější alternativu - roztřepené okraje. Největší vtip je v tom, že ačkoli na podobně ukončené nohavice už celkem běžně narazíte u vybraných prodejců módy, nemusíte za ně vypláznout ani korunu z vlastní kapsy. Tedy náleží-li tato kapsa páru džínových nohavic. Ale co si budeme povídat, která z vás by nevlastnila alespoň jedny džínsy, že.

 

 

Vezměte to do svých rukou a šmitec

Jednoduše si pohrajte se staršími džínsy, které vás již omrzely. Vezměte nůžky a prostě odstřihněte kus spodního lemu, na kterém se následně autorsky podepíšete tak, že budete povytahovat jednotlivé nitky, dokud nedosáhnete dle vašeho mínění dostatečně perfektního výsledku. Výraz perfektní může být poněkud zavádějící. Zapomeňte na kdejaké zbytečné vyměřování a šmik, fik.

Jestliže se na podobné experimentování necítíte, zajděte do svého oblíbeného obchodu a určitě alespoň jedny džínsy v tomto provedení, tedy s roztřepenými nohavicemi, vyzkoušejte. Nemůžete přeci stále do kolečka podléhat tomu falešnému pocitu „tak tohle mě tedy rozhodně slušet nebude“!

pinterest.com, facebook.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram