Jaro s novou kolekcí Blažek

Jaro s novou kolekcí Blažek

Právě pro vás pánové, je zde nová jarní kolekce z dílny tuzemské oděvní firmy Blažek, která rozhodně ví, co se právě nosí. Užijte si tak skvěle padnoucí módu z kvalitních materiálů od vybraných dodavatelů.

Od svého založení v roce 1992 se módní dům Blažek obohacuje pánskou módu kvalitními, precizně zpracovanými oděvy a módními doplňky.

Firma Blažek uvádí své kolekce dvakrát do roka a s odchodem zimy, tak přichází na scénu nová kolekce oděvů a módních doplňků pro jaro/léto 2014, která z vás udělá skutečného gentlemana s vybraným vkusem. S příchodem nové kolekce se můžete těšit na obleky nové generace, stylové bundy, jeansy, košile a trika.

Módní dům Blažek, ale nezapomíná ani na trendy módní doplňky, které vám pomohou doladit celkový vzhled vašeho nového outfitu.

Krátká bunda

Podporuje spíše neformální styl. Samotný design a výrazné úplety s pruhy ve sportovním duchu, vám dodají osobitý styl zvláště ve volném čase. Bundu šitou z lehké syntetické tkaniny pořídíte za 5 990 Kč.

 

Plášť

Skvěle podtrhne formální styl a je univerzálně kombinovatelný s oblekem, ale i se samotným sakem. V síti Blažek jej již nyní zakoupíte za 6 990 Kč.

 

Parka

Sportovně-elegantní parka vám dodá dynamický vzhled. Odlehčená, nepodšitá parka vám dopřeje i volnost pohybu, díky záhybům umístěným na zadní straně. Aktuální cena parky je stanovena na 5 990 Kč.

 

 

 

 

 

 

Zdroj: blazek

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram