Jaro Smejkal křtil svůj nový singl BELIEVE

Jaro Smejkal křtil svůj nový singl BELIEVE

V co ale Jaro ve skutečnosti věří a doufá, nám prozradí jeho nejnovější singl BELIEVE, který zpěvák slavnostně pokřtil ve vyhlášeném pražském baru.

Jaro Smejkal pokřtil svůj nový singl BELIVE z produkce Marcuse Benoise Trana. Ten si ještě kromě Jara přizval amerického rappera Davida Hi-Def Tuschera, a společně tak vytvořili pevnou skoro až svatou trojici.

Slavnostního křtu nového singlu se kromě médií zúčastnila řada osobností českého showbyznysu v čele s kmotrou Českou Miss Earth 2014 Nikolou Buranskou, Veronikou Kašákovou či Nikol Švantnerovou. Večírek si ale nenechali ujít ani čerství vítězové soutěže Gay RokuJiří Korytář, Tomáš Kislinger a Daniel Ungermann nebo herec David Gránský, herečka Nikola Štíbrová a Veronika Arichteva.

Autorské trio původně plánovalo pompézní videoklip, který by společně s písní spatřili světlo světa koncem června, avšak tlak ze strany holandské produkce, která chce píseň remixovat pro svou desku, jíž bude distribuovat na velké taneční akce nejen na Ibize, ale i díky časovému vytížení se po vzoru zahraničních interpretů rozhodli natočit zákulisní video. Přesto přes všechno se ale svého velkého debutu dočká i onen avizovaný zářný videoklip, jenž by měl být připraven již koncem července.

A o čem píseň BELIEVE vlastně vypovídá, nám prozradil interpret sám.

„Klip, ale především píseň, sděluje myšlenku jedince, který může dokázat velké věci a splnit si své sny, pokud bude tvrdě makat, věřit si a nikdy se nenechá srazit na kolena. Vychází to z mých i Hi-Defových vlastních zkušeností, mé začátky v hudbě nebyly snadné, ale nevzdal jsem se a věřil si, a právě proto stále tvořím hudbu, skládám, koncertuji a proplouvám vodami showbyznysu“. Jak Jaro dodává„Píseň zkrátka může popisovat různé cesty, životní, kariérní i osobní, ale důležité je si věřit a pracovat na sobě“.