Jaro už klepe na dveře, inspirujte se u hollywoodských hvězd

Jaro už klepe na dveře, inspirujte se u hollywoodských hvězd

Přinášíme vám inspiraci jarních outfitů přímo od hollywoodských celebrit

Výlohy obchodů už září letními barvami, ale venku je stále spíše zima než jaro. Jak se v tomto přechodném období nejlépe obléknout, aby vám bylo příjemně, a navíc jste si už mohla vyzkoušet nějaký ten zbrusu nový kousek ze spring/summer kolekce? Inspiraci jsme hledali přímo u celebrit.

Jednoduché neutrální tóny zkuste po vzoru Fearne Cotton oživit sukní s výrazným červeným potiskem, případně tyrkysovými šortkami a vtipnými kočičími botkami. Nezapomeňte ani na originální sluneční brýle, které vás dokonale ochrání před prvními jarními paprsky.

Jestli máte ráda jemné pastelové tóny, inspirujte se u Kim Kardashian a pořiďte si sukni ve stále módní mint barvě a hřejivý světlý kabát. Klasické černé zimní boty pak vyměňte za stylové lososové lodičky, které celý outfit krásně doladí.

I Jessica Alba ví, že pestrobarevné kalhoty či legíny s květinovými motivy budou opět hitem léta, zatímco v době největších veder je stačí doplnit jednoduchým bílým tílkem a sandálkami, nyní je zkombinujte s elegantní bílou halenkou, trendy černým sakem a bílými botami na podpatku.

Abyste už mohla vyzkoušet, jak vám budou slušet nové letní topy, vezměte si na sebe rovnou dva stejně jako Rita Ora. Spolu s krátkou koženou bundičkou, moderními legínami a správně zvolenými doplňky budou tvořit sexy drsný look.

Pokud vyrážíte na ples, bát se nemusíte ani kombinaci společenských sandálků a teplého kabátu. Když se k sobě budou stylově i barevně hodit, vytvoří nádherný minimalistický outfit, díky kterému budete za hvězdu a navíc si ušetříte nepříjemnosti s přezouváním.

Zdroj:glamourmagazine.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram