Je libo baleríny s Marilyn Monroe nebo s cupcakem? Dogo shoes tajné sny plní

Je libo baleríny s Marilyn Monroe nebo s cupcakem? Dogo shoes tajné sny plní

Dogo shoes aktuálně nabízí přes 780 designů na balerínách, sneakers, oxfordkách nebo teniskách. V jejich kolekcích najdete boty s potisky měst, citátů, přírody nebo zvířátek. Všechny obrázky jsou kreslené a neuvěřiteně originální. 

Značka nabízí opravdu velké množství nejrůznějších motivů. Oxfordky jsou z imitované kůže a mají vždy světlé tkaničky. Na smetanovém podkadu je pak jen na vás, jaký motiv si vyberete. Častá jsou zvířátka - třeba barevné kočky nebo populární sovy a tady najdete hned celou soví rodinku. Po straně boty najdete ale také citáty nebo vtipné nápisy. Elegantně vypadají třeba oxfordky s nápisem "just married" - jsou jemné a přesto velice origiální! Pojďte se zamilovat do některých z nich!

Člověk by si pomyslel, že na balerínách není moc místa, které pokreslit. Dogo balerínky nás přesvědčí, že se mýlíme. Motivy se většinou scházejí s těmi na oxfordkách, takže kdyby jste si jeden z té spousty vzorů zamilovala tak, že byste bez něj nemohla být, můžete si v jeho provedení koupit různé druhy obuvi. A pro ty z vás, které na svých botech zrovna nepotřebujete zvířátka ani citáty, značka nabízí moderní vzory v zajímavých barevných provedeních.

Propracování všech obrázků, vzorů i motivů je přesné a precizní. Najdete tu třeba pracovní postup na výrobu cheesecaku, obtisk stopy ptáků nebo bzučející včelku. 

Módní značka Dogo nabízí kromě bot i trička, kabelky a peněženky. Velkou část oficiální nabídky lze koupit na eshopu zoot.cz. 
Co na nápadité boty říkáte?

Zdroj: dogostore.com
zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram