"Je naší povinností být krásné."

"Je naší povinností být krásné."

Know How, jak využít jedinečné kouzlo zvané osobnost

"Je naší povinností být krásné."

Autorčiny skvělé myšlenky létají stejně jako různorodá grafická hesla její novou knihou. Oči kmitají a vnímají všechna ta poselství. S lehkým úsměvem na tváři vstřebáváme prožité zkušenosti dnes už téměř sedmdesátileté pozoruhodné dámy, která mapuje celý svůj život a snaží se nám předat své drahocenné zkušenosti, jak to v životě dělají naše maminky a maminky našich maminek...

Kniha "Nádhera být ženou" přebírá jemně a zkušeně jejich roli na poli krásy. Dává rady, jak a co na sobě bezpodmínečně milovat a jak se ze života radovat i když zrovna nesplňujeme míry dokonalých top modelek. I tehdy, pokud nedisponujeme všemi vlohami jako Botticeliho božská Venuše, okouzlující po staletí celou Florencii, můžeme se její kráse a oduševnělosti pokoušet přiblížit.

Když se nám obsah dostane pod kůži, můžeme čerpat z této koncentrace dobrých nápadů. Svým kladným přístupem ke všedním denním záležitostem, osobitostí a nadhledem můžeme způsobit změnu světa kolem nás.

Kniha, stejně jako autorka sama je motivátorem nás obyčejných žen ve světě krásy. Rozebírá mnoho témat a je tedy jakýmsi pozitivním průvodcem. Snaží se nám vnuknout tisíce myšlenek, abychom o nich začaly přemýšlet... Také o mnoho mladší ročníky si mohou vzít poučení z těchto nepřeberných zkušeností. 

Píše se zde o nás, skvělých ženách. O tom, jak se naučit vnímat se takové, jaké jsme. Jak je důležité nikdy nevzdat snahu se vylepšit, zkrášlit, prostě zůstat krásné nejen pro své okolí, ale především sama pro sebe. I když zrovna neoplýváme statisíci na kosmetické procedury nebo luxusní garderobu, nevadí. Dagmar Březinová prozrazuje  kouzla, jak na věc ekonomicky. V jakémkoli věku však o sebe musíme dbát a věřit si. Je potřeba být chytrá, naučit se pracovat se svým charisma, s ekonomikou času, těla i tváře. Každá z nás je něčím zajímavá a chce být také originální.

 
* Dagmar Březinová se narodila 20. září 1948.
* Vystudovala Střední průmyslovou školu textilní, pracovala jako provozní výtvarnice v Národním divadle.
* Prosadila se jako kostýmní výtvarnice. Pracovala na více než šesti stech padesáti pořadech v televizi, filmu, divadle i reklamě.
* Nyní poskytuje školení a poradenství, jak se oblékat a jakou volit image. Radí také při zařizování interiérů zámků či restaurací v historickém stylu.
 

 

Knižní tituly

NÁDHERA BÝT ŽENOU (2016) 

V KAŽDÉM VĚKU STÁT ZA HŘÍCH (2012)

ŽENY A JEJICH STYL: SEXY V 5 MINUTÁCH (2009)

KNIHA MÓDA KNIHA DAGMAR BŘEZINOVÁ

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram