Jedinečná kolekce Ralph&Russo F/W 2014/15 zahalena do vrstev hedvábí

Jedinečná kolekce Ralph&Russo F/W 2014/15 zahalena do vrstev hedvábí

Pohádkové róby poseté korálky, vrstvy hedvábí, šifónové sukně a krajkované kalhoty. Tohle i mnohem více se skrývá v podzimní kolekci Ralph&Russo!

Návrháři si dali záležet na výběru těch nejluxusnějších materiálů. Ty potom vrstvili a řasili. Speciáně v řasení se vyřádili, velice efektivní je například na dlouhých sukních. Nejčastěji používali šifón nebo hedvábí. Vyhnuli se ale spojování více materiálů v jednom modelu, stejně tak nekombinovali ani barvy. Velkou část kolekce zahalili do bílé, světlounce šedé nebo fialkové. Druhá část kolekce byla potom ve výrazných tónech jako je tmavě modrá, černá, rudá nebo vínová

 

Kolekce by se dala pomyslně rozdělit na dvě části. V té první návrháři využívali kouzla překládání a řasení látek. Vytvářeli tak splývavé modely, která se vlní s každým krokem. Zvýrazňovali linii pasu, upozorňovali ale i na dekolt díky propracovaným výstřihům nebo na nohy, když zakomponovali i vysoké rozparky. Šaty zdobili jemnými vzory nebo je pošívali korálky. Možná bychom ale nečekali, že v kolekci narazíme i na kalhoty. Ty dokázali zpracovat bravurně, když je celé ušili z krajky a doplnili hedvábím. Objevuje se tady znovu trend kalhot pod sukní. 

 

Druhá část kolekce je z velké části plná večerních rób. Právě tady návrháři sáhli po ponurých tónech jako je tmavě modrá, vínová nebo samotná černá. Šaty z tmavě modré spojené s černou průsvitnou látkou pošité drobnými kvítky jsou jako stvořené pro Večernici. Jiné modely mají zase konstrukci sukně z pevných materiálů, takže na šatech byly vytvořeny velké volány. Nechybí ani svatební šaty, které si můžete prohlédnout v naší fotogalerii 

 

Pozornost si zaslouží detaily jako je úpletový vršek šatů, doplněný o šifónovou sukni nebo inspirace v Číně, projevující se jejich typickým kimonem. Některé z šatů zdobí široké klobouky, dodávající modelům řádnou dávku okázalosti.

Modelky jsou nalíčené poměrně výrazně. Rty mají zahalené do neobvyklých tmavých odstínů jako je vínová, fialová nebo hnědá. Oči mají potom vystínované do tvaru kočičích očí. Vlasy jsou většinou nagelované.

Zdroj: ralphandrusso.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram