Jedinečná obuv s tattoo motivy - Ed Hardy 2014

Jedinečná obuv s tattoo motivy - Ed Hardy 2014

Máte ráda motorkářský styl? Jste skutečná motogirl či rokerka? Pokud ano, značka Ed Hardy a její nová kolekce bot je určena právě vám!

Značka Ed Hardy se zrodila už v roce 1911 díky extravagantnímu námořníkovi jménem Sailor Jerry. Tento muž se proslavil neobyčejným tetováním a vlastní recepturou, dnes velmi oblíbeného kořeněného rumu.

Sailor Jerry je považován za nejvýraznější osobnost v oboru tetování v USA i po celém světě a své kvalitně provedené práce se rozhodl předávat dál. Učil se u něj právě i Ed Hardy, který oblíbené tattoo motivy převedl do originálních módních designů.

Ed Hardy, malíř, grafik a kmotr moderního tetování, se spojil s Christianem Audigierem, jedním z nejuznávanějších návrhářů současnosti a založili značku, která se díky jejich nápaditým designům stala pojmem. Značku charakterizuje především exkluzivita, luxus, unikátnost a kvalita. To vše se promítá ve všech kolekcích.

„Potetované“ jsou nejen tenisky, ale také úžasné sandále, či boty na vysokém podpatku. Popularitu, i mezi slavnými osobnostmi jako je Madonna, Tom Cruise, Paris Hilton nebo naše Alice Bendová, si získaly především díky živým barvám.

V nové kolekci najdeme typické motorkářské i jiné tatto motivy tygra, draka, lebky, srdce, gejši, květin nebo ptáků. Letošní kolekce je však o něco střídmější. Nese se v jemnějších barvách, okouzlující růžové, světlounce modré, oslnivě bílé i romanticky fialové. Samozřejmě nechybí ani gotická černá.

Ed Hardy je zkrátka značka, která se jen tak neomrzí a zůstane stále trendy!

Zdroj: edhardy.cz, cheap-edhardy.me

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram