Jedinečné hodinky Samsung co frčí na Tizenu

Jedinečné hodinky Samsung co frčí na Tizenu

Co pod stromeček? My už to víme. Jsou to jedinečné hodinky Samsung Gear S, které v mnoha ohledech zastoupí i smart phone.

Chytré hodinky sem, chytré hodinky tam. Až by se jednomu z návalu stále více oblíbeného příslušenství k mobilním zařízením zatočila hlava. S rostoucím zájmem ze strany uživatelů totiž roste i nabídka soupeřivých výrobců. Naším favoritem je ale žhavá novinka od Samsungu.

Hodinky Samsung Gear S si získaly naši pozornost už na první pohled a to především svým jedinečným designem, jehož dominantou je sympaticky zaoblený 2 palcový Super AMOLED displej, který kopíruje zápěstí.

Zvyk je železná košile

Toto přísloví Samsung dokonale boří díky implementovaným novinkám, které nemohou zůstat bez povšimnutí. Většina chytrých hodinek byla závislá na mobilním zařízení. Samsung Gear S disponující s 2G a 3G připojením se stávají zcela nezávislými. Výjimečnými jsou ale také díky operačnímu systému. Oproti konkurenci, která využívá Android Wear, se Samsung vydal novou cestou a vsází na operační systém Tizen.

O dostatečný výkon hodinek, které se díky přítomnosti slotu na SIM kartu stávají spíše mini smartphonem, se stará 1GHz procesor a paměť RAM o velikosti 512 MB. Bluetooth a WiFi konektivita jsou stejně tak jako voděodolnost samozřejmostí.

Pokud se sami sebe ptáte na výdrž 300 mAh baterie, pak její výrobce při plném nabití slibuje až dva dny provozu.

Koupit nyní

 

Zdroj: Samsung

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram