Jedinečné spojení vynikajícího jídla, pití, krásných žen a módy

Jedinečné spojení vynikajícího jídla, pití, krásných žen a módy

Talentovaná módní návrhářka Petra Brzková představila další unikátní modely ze své nejnovější kolekce letních a společenských šatů, v rámci degustačního večera Martina Koptiše.

Nové letní a společenské šaty poprvé představila Petra Brzková v rámci degustačního večera skvělého jihočeského šéfkuchaře Martina Koptiše v příjemném prostředí penzionu Přeštěnice. Jednalo se o jedinečné spojení vynikajícího jídla, pití, krásných žen a módy.

Během večera se podávalo šestichodové francouzské menu, jehož součástí byly dva bloky módní přehlídky pod taktovkou Petry Brzkové.

Představila nádherné modely plné ženskosti a smyslnosti. Každý její model je naprostý originál, který je vyroben jen v jednom provedení a v jediné velikosti.

Zajímavé a neotřelé střihy jsou zdobeny korálky a výšivkami.

Unikátní modely Petry Brzkové oblékají i slavné osobnosti, jako je například Česká Miss 2011 Jitka Nováčková a letos oblékla také finalistky v soutěži Česká Miss 2014.

Petra má na kontě už celou řadu vynikajících módních přehlídek. Část své exkluzivní letní kolekce představila již na Angel party v plzeňském clubu Pantheon.

Zdroj: Petra Brzková
Vizáž: Michaela Červenská
Foto: Miloš Beníšek

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram