Jednodílné plavky dokážou být sexy

Jednodílné plavky dokážou být sexy

Mnoho z nás má jednodílné plavky zafixované jako nástroj ke schování všeho, co by jinak bikiny odhalovaly. Ať už je to bříško, větší zadek nebo povadající kůže. Jednodílné plavky ale dokážou mnohem více!

Zmíněné benefity jim nikdo neodpáře. Zároveň bychom si je ale měly vyndat ze škatulky "starší a silné dámy". Tam totiž vůbec patřit nemusí. Pokud už se necítíte na bikiny a odhalené břicho, určitě jsou pro vás vhodným řešením. Měla byste si ale uvědomit, že ani tak nemusíte ztrácet svou krásu a před každým koupáním na sebe natahovat kus plavkoviny, která na vás nepůsobí neforemně jen díky tomu, že je velmi elastická. Stále si můžete vybrat mezi mnoha střihy s ozdobnými detaily, v zajímavých odstínech a červené sportovní plavky nechat profesionálním plavkyním.

  
Černé plavky Gatta 1 299 Kč ; Růžové plavky Calvin Klein Jeans 2 299 Kč ; Puntíkaté plavky Tommy Hilfiger 2 699 Kč

Jednodílné plavky mohou být stejně sexy jako bikiny a možná ještě víc. Stačí si prohlédnout nabídku obchodů a bude zřejmé, že spoustu modelů rozhodně není vyráběno za účelem schovat tuk. Módní společnosti produkují jednodílné plavky se svůdnými průstřihy, ozdobnými kovovými detaily, s poutavým řasením i hravých vzorech. Štíhlá a zdravě vysportovaná postava v nich vypadá stejně skvěle jako ve dvoudílné variantě plavek a navíc rozhodně zaujme více než běžné bikiny. Je to právě z toho důvodu, že ženy si před nějakou dobou začaly myslet, že bikiny jsou jen na velikost 36 a zbytek je třeba zabalit do jednodílného modelu.

Porušte konvence. Oblékněte jednodílné plavky i s velikostí 34. Zalíbí se vám. 

  
Modré řasené plavky Triumph 1 999 Kč ; Zlaté plavky Calvin Klein Jeans 3 999 Kč ; Modré plavky s průstřihem Seafolly 3 099 Kč 

answear.com ; wanelo.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram