Jennifer Aniston pro Harper's Bazaar o sledování filmů na displeji telefonu

Jennifer Aniston pro Harper's Bazaar o sledování filmů na displeji telefonu

Je jí 48 let a pořád vypadá fantasticky. Její obličej nám připomene mnoho hereckých rolí, které se nám vryly do paměti, tentokrát však Jennifer Aniston představíme jako modelku.

Málo kdo ví, že druhé jméno Jennifer Aniston je Joanna. Leckdo si nejprve vybaví jméno její nejznámější role - Rachel Greenové, než její vlastní. A i když od seriálu Přátelé uteklo již spoustu let, pořád vypadá herečka k světu. Příští měsíc se objeví na obálce časopisu Harper's Bazaar USA, avšak snímky jsou k vidění už nyní. Komu by nevyrazily dech?

Fotograf Mraiano Vivanco zachytil herečku v sexy pózách, mnohdy s hlubokým výstřihem. Rozhodně bychom Jennifer nehádali téměř padesát let. Šaty Louis Vuitton s náušnicemi Tiffany & Co., nebo také šaty Balman, Michael Kors či Dundas, vlastně je jedno, kterou značku Aniston oblékla, sluší ji totiž naprosto vše. O vlasy se postaral Chris McMillan, o make-up Gucci Westman a asistentkou stylingu byla Joanna Hilllman.

Uvnitř časopisu (jestliže se vám ho podaří sehnat) najdete rozhovor s Jennifer Aniston, která hovoří mimo jiné o tom, jak smutné je, když vidí, že děti i dospělí čím dál častěji sledují filmy na malých obrazovkách mobilních telefonů nebo malých počítačů. „Je smutné vidět, jak se všechna tvrdá práce filmařů snižuje na obrazovku počítače,“ svěřila se herečka. Celý rozhovor v angličtině si můžete přečíst zde.

harpersbazaar.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram