Jennifer Lopez obdrží nejprestižnější módní cenu za své ikonické outfity

Jennifer Lopez obdrží nejprestižnější módní cenu za své ikonické outfity

Americký módní panel odmění Jennifer Lopez oceněním za její osobitý přínos módě a veřejnosti. Přes 450 návrhářů a dalších módních expertů v panelu se shodlo, že Jennifer si zaslouží obdržet významnou cenu v roce 2019.

Jennifer Lopez patří mezi nejlépe oblékané známé tváře ve světě, což potvrzuje již celá desetiletí. Až nyní ve svých 49 letech obdrží prestižní cenu CFDA za ikonický přínos módě. Každým rokem oceňuje americký módní panel plný znalců a odborníků jednu celebritu, návrháře, modelku nebo osobnost. Pro Jennifer Lopez je to velká pocta.

Populární zpěvačka má ráda okázalý luxus, co se červeného koberce týče. Právě legendární šaty Versace z hlubokým výstřihem do v a které uprostřed držela jen ozdobná brož, přinesly zpěvačce pozornost celého světa. Od té chvíle, tedy roku od 2000 se Jennifer stala jednou z nejsledovanějších žen planety pro módní novináře z celého světa.

V soukromí si Jennifer potrpí na elegantní outfity, a to i když jde do posilovny nebo na nákup. Jejími nejoblíbenějšími barvami jsou tělová, bílá a růžová. Neskutečně mladě vypadající zpěvačka si může dovolit mini sukně i ve svém věku. Díky lásce ke sportu, trénování a tanci má postavu dvacetileté modelky. Mezi předešle oceněné patří Kate Moss, Naomi Campbell, Beyoncé, Rihanna Iman.

CFDA předávaní cen proběhne 3. června v New Yorku a už nyní se módní znalci i fanoušci těší na to, co si JLo oblékne. 

Zdroj; pinterest.com, vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram