Jenny Packham Resort 2016 jde svou cestou vysokého krejčovského umění

Jenny Packham Resort 2016 jde svou cestou vysokého krejčovského umění

Jenny Packham zůstala i ve své kolekci Resort 2016 u ověřeného krejčovství oplívajícího jen těmi nejzkušenějšími technikami, luxusními materiály a ženskými střihy. 

V době, kdy i ty nejdůležitější světová jména na poli módy prezentují ve svých Resort kolekcích džíny, volné svetry a minimalistické modely, pohled na Resort Jenny Packham připomíná stroj na pohybování se v čase. Jako bychom se během okamžiku ocitli zpět v době, kdy módní návrháři lpěli na ženských siluetách, ozdobách, kvalitních materiálech a především na dojmu luxusu. Přesně tak se jeví i aktuální kolekce dvaceti čtyř modelů od britské návrhářky.

Stoprocentně nás nadchla paleta, kterou návrhářka využila. Sytá žlutá společně s královsky modrou je velice líbivou a přesto ne okoukanou kombinací. A světle žlutá s levandulovou? Více takových modelů, prosím... Veškeré prvky, které byly v modelech z Resort kolekce obsaženy se dokonale navzájem doplňovaly a vytvářely unikátní dojem. Dojem princezny v 21. století. A to se hned tak nevidí. A když už jsme u princezen. Nedávno se jedna na veřejnosti ukázala právě v návrhu Jenny Packham. A ohromně ji to slušelo.

Pod šaty se rýsovalo větší bříško a v náruči svírala novorozenou dceru.
Přestože Kate je oficiálně vévodkyní, Charlotte už bude tou opravdovou princeznou!
A třeba nebude ani dlouho trvat a šaty Jenny Packham oblékne také.
Jako to dělá její maminka.

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram