Jeremy Scott vytvořil hororovou kolekci pro módní dům Moschino

Jeremy Scott vytvořil hororovou kolekci pro módní dům Moschino

Hororové téma si vybral sám návrhář Jeremy Scott, na pomoc si přizval známého fotografa Huntera Abrams, který zvěčnil momenty ze zákulisí pánské a resort přehlídky. Modelky a modelové si vzali příklad z ikonických hororů. Nejdivočejší momenty si prohlédněte v tomto článku.

Nečekaná volba místa pro přehlídku

Slavná Universal Studia, kde se natáčelo mnoho úspěšných seriálů, se stala svědky nečekané módní události.Jeremy Scott, který je dvorním návrhářem pro Moschino, se rozhodl prezentovat novou pánskou a resort neboli dovolenkovou kolekci právě v Los Angeles a věhlasných filmových prostorách. 

Inspirace z nejstrašidelnějších hororů

Modelové a modelky byli nastylizováni a nalíčeni podle nezapomenutelných hororů, jako jsou Vřískot, Osvícení a Rosemary má děťátko. Nedávné téma módní ironie a nadsázky z největší módní události roku na MET Gala se silně otisklo i do Moschino přehlídky. Teatrální kostýmy, make-up a doplňky byly maximálně hororové.

Herecké nadání spolu s modelingem

Fotograf Hunter Abrams měl za úkol zachytit modelky a modely v akci, když přehrávali hrdiny z kultovních strašidelných snímků. Mladí muži a ženy běhali po pódiu a dále také v prostorách studia, kde křičeli o pomoc a předstírali hrůzu a strach. Mnozí ukázali nefalšovaný herecký talent. Hrůzostrašné líčení kreativního návrháře dokreslilo celkový styl a záměr šokovat.  

Návrhář, který ví, jak zaujmout

Důležitou roli hrál i humor a nadsázka. Kostýmy s jinak prakticky nositelnými kousky z nových kolekcí, vytvořily dojem halloweenského outfitu, ale to byl i záměr.Značka Moschino je na světě na prvním místě v nadnesenosti, přehnanosti a přemrštěnosti, ale to vše s notnou dávkou inteligentního humoru. Jeremy Scott nepřestává překvapovat a nalézat způsoby, jak představit nové kolekce. 

Zdroj; vogue.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram