Jeskyní sauna poblíž Toronta jakou svět neviděl

Jeskyní sauna poblíž Toronta jakou svět neviděl

“Grotto Sauna” od studia PARTISANS si vás získá nejen svým neobyčejně specifickým designem ale i malebným výhledem do okolní krajiny.

“Grotto Sauna” jak je projekt pojmenován, je na první pohled obyčejnou chatrčí, splývající s okolní přírodou u jezera nedaleko kanadského Toronta, ale po nahlédnutí do jejích útrob se nám naskytne pohled na neobyčejně zajímavou saunu, jakou svět neviděl.

Sauna navržená tamním designerským studiem PARTISANS byla zkonstruována pomocí trojrozměrné technologie, na jejímž konci jsou desítky prefabrikovaných dílů, kterými je unikátně vytvořený celý interiér nesoucí se v duchu jeskynních útvarů, kterých bývá v těsné blízkosti s vodní hladinou dosti. Díky vnějšímu plášti tvořeného neopracovanými prkny vypadá chatička jakoby v místě soukromého ostrova stála odjakživa.

 

 

 

Velice dynamický vnitřek sauny nabízí nejen pohodlná místa k sezení, ale také hned několik oken nabízejících překrásný výhled do okolní krajiny a na přilehlé třpytící se jezero. Hlavní dominantou je ale asi stropní světlík, který do celého prostoru přivádí přemíru přírodního světla.

Škoda, že moderní aquaparky neumí simulovat podobné zážitky.

 

Zdroj: PARTISANS

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram