Jessica Alba je skutečnou guru módy

Jessica Alba je skutečnou guru módy

Můžeme považovat Jessicu Albu za módní ikonu? Ovšem že ano! Má vytříbený vkus, talent perfektně sladit své outfity a skvělý cit pro doplňky. Poodhalte s námi její styl oblékání.

Americká herečka Jessica Alba o sobě dala světu znát například prostřednictvím seriálu Delfín Flip, později se proslavila většími rolemi ve filmech jako je Temný anděl, Sin City či Fantastická čtyřka.

Dnes se na ni ale zaměřují zraky módních magazínů, díky jejímu skvělému vkusu a stylu oblékání. Podívejte se s námi na její looky z tohoto roku a načerpejte inspiraci!

Na obrázku v záhlaví článku můžete vidět Jessicu v modelu z kolekce Christian Dior Podzim/Zima 2014.

Na ulici ji můžete potkat často v elegantních outfitech i v ležérním pohodlném oblečení, vždy ale perfektně sladěnou.

Svou přízní poctila značku Max Mara, když oblékla široké kalhoty v barvě slonové kosti, které doplnila halenkou Alice&Olivia. Outfit vkusně doplnila Louboutin kabelkou a šperky od Jennifer Fisher.
Podle žádoucích trendů se oblékla na letošní ročník Comic-Conu. Hrdinka fantazy filmů sáhla po černém topu Tanya Taylor Bandeau a zajímavě tištěnou Zimmermann midi sukni. Doplňky zvolila výraznější, což se k tomuto outfitu přesně hodí – hadí prsten Porter Lyons a střapaté vysoké sandály Kotur.

Skvěle vypadá, i pokud jde jen na večeři s přáteli nebo na nákup. V prvním případě dala přednost pohodlí džínsům a mokasín v energické růžové. Ale stejně jako do obchodu je sladila s krémovým až narůžovělým sakem Max Mara a růžovou kabelkou. Druhý outfit perfektně vystihuje barevný styl tón v tónu. Volné bílé triko, krémově růžové sako a švestkové bavlněné kalhoty od Julia Korol, celý outfit posunuly o třídu výš sandály na vysokém podpatku od Monique Lhuilier.

Jessica jednoznačně ví, jaké trendy letos zavládly a tak ji ve skříni nechybí ani maxi šaty. Na prvním obrázku má přes jakoby vybledlé modré šaty maxi košili značky Bella Dahl. Spojila ležérnost s elegancí, kterou doplnila lustrovými náušnicemi, kabelkou Forest Green Lanvin a sandály na korkové platformě. Na druhém obrázky ji vidíte opět v modrých maxi šatech s kabelkou Lanvin, ale tentokrát v šatech květinovým potiskem od značky Lamb a nádherných šněrovacích botkách.

Jako opravdová dáma působí v květinové midi sukni Topshop a kobaltově modré halence. Stejně tak dokonalým outfitem podtrhla svou ženskost v pastelově růžové šifonové sukni a kraťounkém svetříku.

A v jakých dalších outfitech jste ji mohly letos zahlédnout? Podívejte se do naší fotogalerie níže.

Zdroj: instyle.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram