Jiří Kalfar na Unique Fashion Week

Jiří Kalfar na Unique Fashion Week

Jiří Kalfar předvedl na Unique Fashion Week velmi povedenou kolekci. Najdete u něj originální kousky i klasickou velkou večerní. Za pozornost v jeho tvorbě stojí pánské kousky.

Jiří Kalfar odprezentoval svou kolekci na Unique Fashion Week v rámci přehlídky Young Talents Range Rover Evoque Selection mezi módními show jeho podobně starých kolegyň Romany Wilson a Soni Zajacové. Show v této sekci spojoval podobný make-up modelek a výběr barev, jinak se ale velmi lišily  stylem a základní myšlenkou. Jiří Kalfar nás z této trojice zaujal nejvíce.

Kalfarova tvorba je velmi odvážná. Nejen, že se pouští do experimentů v dámské módě, nebojí se jich ani v té pánské. Svými výrazně červenými pánskými svetry zaujal, kapucí zakrývající polovinu obličeje i pobavil. Dámské i pánské kousky vyvolávaly dojem inspirace arabskou kulturou, všimnout si toho můžete u krátkých vestiček a volných kalhot u pánů nebo turbanů a šatů u dam na přehlídkovém mole.

Velké nadšení diváků Jiří Kalfar sklidil především za své poslední dva modely a úspěšný byl hlavně ten úplně poslední, jak tomu má na každé povedené přehlídce být. Večerní róba s objemnou sukní, jemným vzorem a z nádherného materiálu si o potlesk přímo říkala.

Zdroj foto: Unique Fashion Week

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram