Jitka Asterová vyhrála sázku a doslova se ztrácí před očima

Jitka Asterová vyhrála sázku a doslova se ztrácí před očima

Osm centimetrů v pase a přes boky dokázala během dvou měsíců shodit Jitka Asterová kvůli sázce s módní návrhářkou Tatianou Kovaříkovou.

Do červených vypasovaných šatů, které ještě před osmi týdny herečka a moderátorka nedopnula, tentokrát vklouzla bez problémů. Nemusela přitom nijak měnit zaběhlý jídelníček ani usilovně cvičit. Vše vsadila na novou metodu hubnutí břicha VANQUISH™.

Šaty z dílny Tatiany Kovaříkové vyzkoušela Jitka poprvé na večírku na Žižkovské věži počátkem března. Byly jí ale malé a ani je nedopnula. Rozhodla se proto podstoupit metodu VANQUISH™, která slibuje výrazný úbytek centimetrů v pase a na bocích.

S českou návrhářkou se navíc na místě vsadila, že do šatů za dva měsíce zhubne. „Nebudu prozrazovat o co jsme se vsadily, ale rovnou jsem Tatianě řekla, aby na šatech nic neměnila, že postavu změním já. Vždy jsem se snažila poměrně zdravě jíst a cvičím jógu, ale tuku na břiše jsem se nedokázala zbavit. Tak jsem zkusila VANQUISH™. Po prvních dvou ošetřeních jsem cítila změnu a po dalších dvou jsem ztratila dokonce osm centimetrů v pase. Jsem nadšená,“ neskrývá radost z výsledků hubnutí Jitka Asterová.

Překvapená z výrazného úbytku centimetrů byla i samotná módní návrhářka, v jejímž butiku v centru metropole herečka znovu červené šaty oblékla. „Nevěřila jsem Jitce, že by do šatů mohla takto zhubnout. Na počátku jí byly opravdu hodně těsné a nešly dopnout. Nyní jí dokonale padnou. Jestli to takto půjde dál, budu je muset brzy přešít a hlavně zabrat v pase. A nejspíš se také co nejdřív objednám na ošetření VANQUISH™,“ směje se Tatiana Kovaříková.

Zdroj: mediaclar.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram