JITKA KLETT FOR FASHION REVOLUTION

JITKA KLETT FOR FASHION REVOLUTION

Uznávaná módní návrhářka dává jasně najevo svůj nesouhlas s využíváním dětí při práci v módním průmyslu a otevírá oči veřejnosti.

Přesto, že se situace rok od roku zlepšuje, před touto problematikou stále ještě přivíráme oči a mnohdy si ji nechceme ani připustit. To by se však mohlo změnit.

Přispět by k tomu měla i celosvětová kampaň FASHION REVOLUTION propojující módu s charitou, které vdechla život módní návrhářka Jitka Klett bezprostředně po svém návratu z míst, kde dětská hřiště téměř zejí prázdnotou, jaká naplňuje srdce těch, kteří by zde za jiných okolností dováděli, smáli se a radovali z dětství, které jim nikdo neupírá. 

JITKA KLETT for FASHION REVOLUTION

Právě proto je zde onen kouzelný projekt s charitativním podtextem, který má do dětských tváří v zemích Středního a Dálného východu opětovně navrátit úsměvy a pocity štěstí, o které díky pracovnímu nasazení běžně přicházejí.

 

Není malých cílů

Cílem kampaně je podpořit tuzemské výrobce v oděvním průmyslu a poukázat na to, že v naší zemi produkty vznikají v důstojných podmínkách a jejich nákupem podporujeme výrobce, kteří se chovají společensky zodpovědně. V neposlední řadě je to ale i podpora rozvoje kreativity mladých talentovaných umělců a módních návrhářů ze Slovenska a České republiky.

FASHION REVOLUTION jako symbol

Symbolem značky JITKA KLETT for FASHION REVOLUTION se stal nový parfém FASHION REVOLUTION, jehož zakoupením se můžeme podílet na boji s celosvětovou problematikou a vrátit dětem jejich dětství, stejně tak jako přispět k dosažení i ostatních výše uvedených cílů.

Signifikantní parfém je možné zakoupit ve všech místech prodeje módní značky JITKA Klett po celém světě včetně malebných salónů Jitky Klett v Praze či Košicích.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram