John Varvatos Artisan Acqua pro muže

John Varvatos Artisan Acqua pro muže

Móda, doplňky, luxusní hodinky, špičková kosmetika a originální vůně, to vše se vměstná pod hlavičku značky John Varvatos.

John Varvatos je unikátem ve svém oboru a i proto si drží své stálé místo na vrcholu amerického designu. Kromě módy a módních doplňků, ale stále oslovuje veřejnost i svými špičkovými vůněmi charakterizující jen ty nejpřitažlivější mužské vlastnosti. Smyslný, elegantní, osobitý a charismatický, takový je muž John Varvatos.

Výjimkou tedy není ani nová vůně pro muže Artisan Acqua. V pořadí již pátá vůně z kolekce Artisan je návratem ke kořenům a řemeslné práci s užitím nejvybranějších ingrediencí z celého světa.

Artisan Acqua je mnohem lehčí vůní, nežli její předchůdci. Je inspirována Středozemním mořem a dlouhými procházkami podél pobřeží. Samotná vůně se otevírá kombinací tónů mandarinky, tangelo a tropického ovoce guava. Srdce oplývá bylinným koktejlem bazalky, levandule, clary sage, jasmínu, koriandru a lékořice. Vše je uzavřeno pevným základem tvořeným tóny pižma, pačuli a jedle.

Toaletní voda John Varvatos Artisan Acqua je k dostání ve flakónech balených do ručně pletených provazů o objemu 75ml EDT a 125ml EDT.

Linie

John Varvatos Artisan Acqua  125 ml  1 779 Kč

John Varvatos Artisan Acqua   75  ml  1 309 kč

 

 

Zdroj: fagrantica

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram