J.W.Anderson S/S 2015

J.W.Anderson S/S 2015

Velké klobouky se splihlými krempami, uniformy a námořnický styl. J.W.Anderson vykouzlil skvělé barvy a padnoucí střihy s občasnými asymetrickými prvky.

J. W. Anderson týdny módy obohatil o asymetricky střiženou kolekci v kontrastních barvách a velké klobouky se zvlněnou krempou kolem obličeje. V porovnání s předešlou tvorbou tohoto návrháře jsme se dočkali vícero komerčních kousků, ale to rozhodně nebylo nové módní řadě na škodu.

Nové modely J.W.Andersona tak trochu připomínají lásku k uniformám, především těm námořnickým. Velké knoflíky na zapínání občas značka nahradila velkým puntíky, vrstvila topy na špagetových ramínkách na dva další s dlouhým rukávem a naprosto mistrovsky zapracovala na límcích u kabátů. Límce ostatně Anderson zvládá i u šatů, dělá to z nich méně šaty, avšak originálnější kousek.

Módní show zakončily grafické vzory v kombinaci s materiálem s leskem. J.W.Anderson látku s odleskem vlnil a řasil na topech i sukních. Přidal i oblíbenou černou kůži a pohodové boty se šňěrováním. Ty barevně se svou klasickou modrou, černou a béžovou samozřejmě ladily s podzimní kolekci a především ty modré vyčnívaly.

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram