K pánskému stylu neodmyslitelně patří hodinky

K pánskému stylu neodmyslitelně patří hodinky

Aby byl pánský outfit kompletní a vyšperkovaný k dokonalosti, neměly by na zápěstí chybět kvalitní hodinky. 

Pánové při vybírání svého oblečení nemají zdaleka tolik nástrah jako ženy. Ty musejí přemýšlet o tom, zda se jim kabelka hodí k sukni, sukně k lodičkám, lodičky k topu a top ke kabelce. Občas to bývá začarovaný kruh. Zatímco u mužů bohatě stačí, aby se soustředili na kvalitní pásek, obuv a hodinky. Není to tak náročné, pokud znáte, jakými hlavními hesly se řídit. Třeba, že polobotky, hodinky i pásek by měly být vyrobeny z kvalitní kůže. 

Pokud se na okamžik zastavíme u zmiňovaných hodinek, vězte, že patří na každé pánské zápěstí. Nezáleží, zda chodíte ve sportovní mikině a džínech nebo obleku a lakýrkách, ozdobný ciferník a kvalitní kožený řemínek představují ideální módní doplněk k oběma stylům. Ku příkladu společnost Wenger nabízí přes 150 modelů hodinek skladem, takže není pochyb, že si z takové nabídky dokáže vybrat každý muž. Praktické typy rozhodně ocení voděodolnost až do 100 m. Nutno také podotknout, že dávno neplatí, že buď jsou hodinky praktické, nebo elegantní. Dnes výrobci hravě dokážou oba aspekty skloubit do jednoho výrobku. 

Na fotkách jde kupříkladu o švýcarské hodinky Wenger Attitude Outdoor 01.0341.108, které pohání strojek RONDA 517-11. Na ciferníku najdeme datumovku, vojenský čas, švýcarský / helvétský kříž a značku Swiss made. Jde o kvalitní hodinky ze švýcarské produkce, které by měly nejen hodně vydržet, ale také skvěle reprezentovat na vašem zápěstí.

Další kvalitní hodinky najdete na helveti.cz

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram