Kabáty,šaty i kabelky - to nejlepší ze Zary, co se vám na podzim určitě bude hodit

Kabáty,šaty i kabelky - to nejlepší ze Zary, co se vám na podzim určitě bude hodit

Zara na každou sezónu představuje rozmanitou kolekci plnou elegantních a univerzálních kousků. Porozhlédněte se mezi jejich kabáty, šaty a kabelkami. 

 

Výbornou zprávou je, že většina kabátů z podzimní a zimní kolekce Zara je béžová, hnědá a khaki. Nabízí nám tak větší spektrum kombinací na teplé outfity a nejste konečně nucena kupovat si černé kabáty, protože jiné nejsou k dostání. Trendem se v této kolekci stávají kabáty v rovném H střihu, bez zvýrazněného pasu. Mají jednu velikou výhodu při kombinování, jelikož pod ně můžete vrstvit jiné kousky. Zároveň nám Zara ukázala, že není třeba se v zimních dnech bát čistě světlých kombinací. 

 

 

Většina žen s posledními letními dny odkládá i šaty. Je to ale velká škoda. Zara nabízí mnoho modelů, které vypadají skvěle i na podzim a v zimě. Velkou část z nich najdete v černé nebo béžové barvě, oblíbená je i černobílá klasika nebo jemné vzory. Šaty, stejně jako kabáty, jsou buď v H střihu nebo se sukní do A, klasické pouzdrovky tady ale nejspíše nenaleznete. Nechybí zde ale kožené kousky, které jsou v letošním roce stále velkým trendem.  

 

 

K novému kabátu se pak jistě hodí i nová kabelka. U těch je módní řetězec odvážnější a zabrousil i mezi zářivé odstíny, které skvěle prozáří české ulice, jako jsou kanárkově žlutá, korálová nebo blankytně modrá. Kabelky jsou především kožené, takže si můžete být jista jejich kvalitou a životností. Mají stálý tvar a často velice netradiční, takže ve dnech, kdy nevíte jak sladit outfit, ho můžete celý hrát na vaši originální kabelku!

 

 

Zdroj: zara.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram