Kabelkový svět: Kterou si vybrat na jaro?

Kabelkový svět: Kterou si vybrat na jaro?

Kabelky, kterými byste měla být posedlá jsou ty z jarních kolekcí. Jejich prodej je v plném proudu a není na co čekat.. Které kousky jsou aktuálně v kurzu?

Doplňky jsou nedílnou součástí outfitů, botky a kabelky zejména. Dokážou ze vzhledu s obyčejnými šaty vykouzlit zcela šmrncovní stylový look. Kterými v letošním jaru nejvíce zazáříte? Značky i neznačky, krásná kabelka není jen z dílen těch nejlepších módních značek. Pojďme si společně pro inspiraci na sezónní nákupy.

Proutěné kabelky

I když je to hitem především letního času, ten jarní se mu velice podobá. Pokud však žádnou takovou ještě nemáte, nebude lehké si nějakou pořídit. Proutěná taška v přírodní barvě ve slunečných dnech blyští sama o sobě.

Kabelky přes rameno

Malé kabelky dokážou být velice praktické, vejdou se do ní sice pouze nezbytné věci jako jsou klíče, peníze a rtěnka, avšak na výlety, na kávu s kamarádkou či večerní párty jak dělaná. Zapomeňte na černou, odvažte se do veselejších barev. 

Neobyčejný tvar

Pro elegantnější dámy se vyplatí porozhlédnout se po něčem nevšedním, co vynikne samo o sobě bez řečí. Velkým favoritem pro tuto smyslnost je značka Chloé. Decentní kabelky s atypickým rysem jsou možná přesně tím, co vám v kabelkové zóně šatníku chybí.

Velké logo

Tašky většího provedení přes rameno nebo do rukou s výrazným logem, to frčí už několik sezón. Od sportovních stylů až do samotných ztělesněných decentností, jako je Dior či Chanel, loga prostě jedou!

Mini kabelky

Clutches či mini kabelky na krátkém řetízku pouze do ruky, velice rafinovaný způsob doplňku. Na večeři s manželem jak dělané! Takový Louis Vuitton v tomto směru velice oblíbený, hlavně u instagramek a blogerek. Nechte se inspirovat i vy…

Vzorované šílenství

Všude vzory! Podzim ve jménu zvířecích, jaro zase ve stylu květin, melounů, kaktusů... no vlastně se dá říct, že snad všeho. I když překypující barevnost a veselost není na škodu po tak dlouhém zimním spánku, že?

zdroj FOTO: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram