Kabelky ELEGA by Dana Morávková Jaro 2015

Kabelky ELEGA by Dana Morávková Jaro 2015

Chcete-li být ženou odvážnou a přitom společenskou a věčně ELEGAntní, vsaďte na českou tradici.

ELEGA je nejen vrcholem elegance, ale také tradice rukodělné práce, jejímž výsledkem je luxusní kožené zboží. Její historie se začíná psát už v roce 1872, a i přes nejrůznější příkoří spojovaná především s válečnými obdobími, podnik vše přečkal, a dál sílil.

Dodnes tak ELEGA patří mezi stálice na českém trhu, krom toho svými originálními produkty celoročně zásobuje i zahraničí včetně Německa a Itálie.

„Když něco děláte pořádně, lidé to ocení a přesně tak si bohaté portfolio luxusních kabelek, aktovek a peněženek třebichovické firmy stojí nejen u nás ale i ve světě.“

Tak jako je pro každou Francouzku synonymem luxusu kabelka značky Dior, Chanel či Louis Vuitton, v našich zeměpisných šířkách je to právě značka ELEGA, jejíž produkty dokonale reprezentují aktuální módní trendy a prvotřídní materiály, které přichází i v nejnovější kolekci kabelek ELEGA by Dana M.

Jaro 2015 opět přináší zbrusu novou kolekci značky ELEGA by Dana M., která je zcela odlišná od těch předchozích. Kompletní kolekce, na které značka opět spolupracovala s herečkou, moderátorkou a módní návrhářkou Danou Morávkouvou nabízí elegantní a noblesní kabelky inspirované francouzským stylem, který nepostrádá notnou dávku výjimečnosti.

                                   

Hlavním znakem kolekce zhotovené z hovězinové kůže s vlisem Saffiano, které používá v těchto sezónách většina světových značek, je zámek, odtud tedy pramení i název celé řady Zámková neboli LOCKER. Posledním trendům zároveň podléhají i zvolené barvy bílé, pudrové, korálové a černé. Novou kolekci ale charakterizuje i červená podšívka, která působí velmi luxusně a jedinečně.

Chcete-li být ženou odvážnou a přitom společenskou a věčně ELEGAntní, pak se spolehněte na mocnou sílu českých kabelek, které vás podrží při jakékoliv příležitosti.

                           

Máte už také svou favoritku?

 

Zdroj: ELEGA

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram