Kabelky Jimmy Choo F/W 2014

Kabelky Jimmy Choo F/W 2014

Kolekce kabelek Jimmy Choo pro Podzim/Zimu 2014 je na světě! Objevte s námi stylovou novinku a její kouzlo. Nechte se pohltit podzimními barvami i vybranými luxusními materiály.

Nová kolekce kabelek Jimmy Choo vás vtáhne do módního světa plného emocí. Kabelky Jimmy Choo nejsou jen doplňky s kreativním designem, probouzí v nás vášeň a podtrhují naši přirozenou ženskost.

Kolekce Podzim/Zima 2014 perfektně doplňuje kolekci obuvi tohoto vynikajícího módního návrháře. Mezi kvalitní kůží a kožešinami nejrůznějších barev a motivů nechybí také hadí kůže barvená do jedovatých prolínajících se odstínů modré, petrolejové, červené a fialové.

 

V kolekci můžeme pozorovat velmi zajímavé kombinace materiálů, neboť kreativní ředitelka Sandra Choi neustále experimentuje s novými možnostmi. V kolekci se tak odráží její láska a vášeň k módě, která dává vzniknout těmto kouskům se zajímavými siluetami a jedinečnými detaily.

Barvená kůže z exotické krajty v kombinaci s králičí kožešinkou působí velmi rozverně a hravě.

  

Další zajímavou kombinací je krokodýlí kůže a gazelí srst, která dodá „Mohavk“ glanc snad každému outfitu, stejně jako minikabelka z kůže vzácné bílé krajty nebo multifunkční taška z králičí kůže.

Nezapomenutelný hollywoodský lesk dávných dob ukrývají kabelky pokryté krystaly a flitry.

Notnou dávku elegance a minimalismu najdeme u neobvyklých psaníček vypadajících jako z kamene. Architektonické linie tvoří v podstatě jemná tkanina zalitá v akrylátu. Podobný kamenný dojem najdeme také u psaníčka, připomínajícím svým potiskem povrch polodrahokamu Lapise Lazuli. Skvělé na nich je, že uvnitř ukrývají řetízek a tak se dají nosit i přes rameno při jakékoli příležitosti.

Letošní novinkou je sofistikovaná kabelka Charlie s moderním okrajem z leštěného kovu. Tento nový typ kabelky je navržen pro maximální praktičnost a funkčnost. Díky dvou ramením popruhům se velmi pohodlně nosí na rameni a unese i těžší obsah. Unikátnost designu je ovšem ukryta v možnosti schování popruhů dovnitř kabelky a jejího přeložení, čímž se vytvoří další elegantní kabelka do ruky!

Na stejném principu je založen i nový o něco menší typ kabelky Carrie, kterou můžete díky dlouhému řetízku nosit pohodlně přes rameno nebo řetízek schovat, vrchní část kabelky přehnout a vytvořit tak luxusní večerní psaníčko.

A nesmíme opomenout ikonickou kabelku Chandra,  která je nyní nově k dostání i v menším provedení, ideální k nošení v ruce i přes rameno na dlouhém řetízku.

Že vám to nestačilo? Shlédněte ještě naši fotogalerii a objevte jednoduché elegantní kabelky malé i velké, kožené, semišové, chlupaté, s cvoky či přívěsky. Vyberte si tu svou!

Zdroj: jimmychoo
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram