Kabelky, se kterými vás plesová sezóna nezaskočí

Kabelky, se kterými vás plesová sezóna nezaskočí

Ač se to nezdá, plesová sezóna už klepe na dveře. Její čas vlastně nastává těsně po skončení bujarých novoročních oslav, a tak není čas otálet a řádně se na toto všeobecné veselí, co nejdokonaleji připravit.

Sotva si dámy odpočinou od vánočního pečení, vymýšlení vánočních překvapení a novoročních předsevzetí, už aby si opět lámaly hlavu. Tentokrát však s tím, jak nejlépe zaujmout na tanečním parketu či při promenádě v předsálí kulturních center, která oblíbené a závratnou rychlostí blížící se plesy každoročně pořádají.

Většinu z vás jistě okamžitě napadnou šperky, šaty a boty, které jsou bezpochyby tím nejdůležitějším, ovšem nedílnou součástí každé večerní róby a to nám jistě dáte zapravdu, je i vhodně zvolená kabelka, nejčastěji tedy drobná do ruky typu clutch anebo psaníčko, které by nemělo chybět v šatníku žádné dámy.

Ovšem pokud tomu tak doposud není, inspirujte se třeba těmito tipy, které jsou nejen elegantní a praktické, ale nositelné i během celého roku. Kabelky značky Uashmamajsou ručně vyrobené z originálního materiálu, pratelného papíru a ve výraznějším metalickém odstínu budou nejen originálním doplňkem, ale i šperkem. Nechybí ale ani klasické decentní odstíny šedé, černé či hnědé.

 

 

Při volbě té pravé plesové kabelky pamatujte…

že se může barevně shodovat s vašimi šaty nebo s nimi dokonce kontrastovat a není nutností ji volit ve stejné barvě, jakou mají boty. Co je však velkou nezbytností, aby trio šaty, obuv, kabelka celkově ladilo. S tak bohatou paletou barev jakou Uashmama nabízí, však tuto misi považujte za předem splněnou.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram