Kadeřnice celebrit Lussi Bugner: sebevědomí klientek je odměna za mravenčí práci

Kadeřnice celebrit Lussi Bugner: sebevědomí klientek je odměna za mravenčí práci

Již dvanáct let se hair stylistka Lucie Bugnerová věnuje prodlužování a zahušťování vlasů na nejvyšší úrovni a s maximální individuální péčí ve svém salonu Lussi Bugner v Brně. 

Vlasy bývají zcela zásadní element v sebevědomí většiny žen

Jsou způsobem, jak se vyjádřit, správná barva a střih zkrátka podpoří image. Bohužel v momentě, kdy naše ‚koruna krásy‘ není zrovna taková, jakou bychom si přály, klesá sebedůvěra strmě dolů. Naštěstí existují způsoby, jak mít hřívu jako lvice, přestože nám nebyla dopřána od přírody. Právě na prodlužování a zahušťování vlasů se už 12 let specializuje kadeřnice celebrit Lucie Bugnerová ve svém salonu Lussi Bugner v Brně. Přestože se jedná o mravenčí práci, Lucčina největší odměna je právě nové sebevědomí spokojené klientky.

„Ženy k prodloužení či zahuštění vedou různé důvody. Často je trápí nulový objem nebo délka, kterou se jim už léta nedaří překročit,“ vysvětluje kadeřnice. Není ale výjimka, že k ní zavítají i klientky, které mají vlasy zničené špatným odbarvováním, péčí anebo je postihla nemoc, která má za následek částečnou ztrátu vlasů. „Jedna z mých klientek měla lysiny. Zahuštěním se nám je podařilo zcela zakrýt a paní jsem doporučila speciální vodu na podpoření růstu vlasů. Nestačila jsem se divit, když po třech měsících přišla a lysiny byly pryč! Když vlasy krásně dorostly, mohli jsme doplněné prameny sundat.“ Právě správná péče a úleva od stresu z nedokonalých vlasů je velmi důležitá.

Mnoho žen ale od prodloužení a zahuštění odrazuje často špatně odvedená práce některých ‚profesionálů‘. „V dnešní době existuje velké množství metod prodlužování. Já jsem po vyzkoušení téměř všech zůstala u keratinu, jelikož je šetrnější a spoje nejsou viditelné. Vlasy používám výhradně přírodní a vybírám takové, které budou i strukturou odpovídat těm, jaké má klientka. Jen tak lze dosáhnout toho, aby byl výsledek dokonalý,“říká Lucie.

Aby vlasy dokonalé také zůstaly, je třeba jim věnovat důslednou péči. Ta se však prý příliš neliší od běžné rutiny. „Nejdůležitější jsou kvalitní produkty. Drogerii se vyhýbejte obloukem! Ze svých zkušeností doporučuji klientkám profesionální přírodní italskou péči InSight, která vlasy nezatěžuje. Na prodloužené vlasy je také potřeba speciální hřeben, já si nemůžu vynachválit značku Olivia Garden.“

Foto: archiv Lussi Bugner

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram