Kadeřník Honza Kořínek představil novou kolekci účesů

Kadeřník Honza Kořínek představil novou kolekci účesů

Známý pražský kadeřník Honza Kořínek se nechal inspirovat tím nejčistším citem, který na světě je. Mateřskou láskou. Kolekci Pure Love nám ukazuje na čtyřech krásných a úspěšných ženách, které nás seznámí se svými neméně oslňujícími matkami a dcerami.

V Hair studiu Honza Kořínek na Královských Vinohradech si každá zákaznice může dopřát pocit výjimečnosti a bez obav se může svěřit do rukou profesionálů, kteří jí nejen vytvoří účes, který by se mohl objevit na obálce módního časopisu, ale detailně se dozví o kvalitě svých vlasů pomocí kamer, které zkoumají vlasový folikul a kořínky. Nejen že vám zde mohou šetrným zacházením a cennými radami zachránit zničené vlasy, ale také vás naučí prevenci proti vypadávání nebo lámání. Speciální výživné nebo regenerační obřady patří mezi péči, kterou by se měla jednou za čas dopřát každá žena.

Mezi zákaznice tohoto studia patří i několik známých osobností a s některými z nich Honza spolupracoval na aktuální kolekci. Je inspirována nekonečnou láskou mezi matkou dcerou, je plná porozumění, něhy a soudržnosti. Podzimní tóny a sestřih nám ukazují kuchařka a vítězka MasterChef Česko Kristina Nemčková se svou maminkou Evou nebo moderátorka a herečka Eva Decastelo, která zapojila nejen svou maminku Irenu, ale i dceru Zuzanku.

Všechny střihy, barvy a styling účesů jsou v letošní kolekci umírněné a přirozené, aby daly prostor vyniknout emocím a náladám, které jsou na fotografiích téměř hmatatelné.  Honza Kořínek dodává: „Letos nejsou v hlavní roli vlasy, trendy nebo cool střihy. Letos je to ten křehký cit, čistá láska. A to, když jsem viděl některé fotky, musím říct, že jsem byl opravdu naměkko“.

Svou maminku nám ukázaly také herečka a zpěvačka Kateřina Sedláková a herečka Markéta Stehlíková, která se studiem spolupracuje už nějaký ten čas.

Další z hereček, které můžete mít spojené s účesy Honzy Kořínka, je Marie Doležalová. Tato půvabná a křehce působící maminka se vždy snažila stát trochu ve stínu své slávy, ale pokud si s ní chcete přečíst opravdu zajímavý rozhovor, otevřete si neprodejný časopis Roots, který kadeřnictví připravilo. Dozvíte se v něm i více o kolekci Pure love nebo o přírodní barvě Botanéa. Tato novinka od L’Oréal Professionel je stoprocentně přírodní a šetrná nejen k vlasům, ale i k přírodě. Pokud ji chcete vyzkoušet, zajděte si do Sázavské ulice!