Kadeřník Robert Starý již popáté nominován mezi top světové kadeřníky

Kadeřník Robert Starý již popáté nominován mezi top světové kadeřníky

Robert Starý opět zabodoval a se svou pánskou kolekcí účesů MOONWALK se stal jedním z finalistů nejprestižnější světové kadeřnické soutěže – AIPP (Světové asociace odborného tisku).

Kadeřnickou, fotografickou a prezentační soutěž organizuje Mezinárodní asociace profesionálních kadeřnických magazínů (International Professional Hairdressing Magazines Association). Hodnoceny nejsou jen samotné účesy, ale i celkové umělecké pojetí kampaní. Letos bylo do soutěže přihlášeno 679 kolekcí z 32 zemí světa. O absolutním vítězi bude rozhodovat v průběhu září odborná porota.

 

Robert Starý se vedle každodenní kadeřnické práce věnuje především trenérské a školitelské činnosti. Má svůj salón, který je v provozu od roku 2008, a kromě kvalitní kadeřnické práce se všichni zaměstnanci snaží o přizpůsobení se tváři klienta. Sám Robert Starý několikrát do roka vytváří vlastní kolekce, spolupracuje na módních přehlídkách i fotografování pro módní návrháře v České republice i v zahraničí. V rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend působí jako koordinátor týmu kadeřníků. Soutěžní kolekci účesů MOONWALK definuje lehkost, vzdušnost a důraz na přirozenost. Ať už v krátkém, či delším střihu - vlasy nejsou spoutány, uhlazeny nebo zastřiženy do rovna, ale přirozeně se vlní a vytváří uvolněný dojem. Pro prezentaci kampaně Robert zvolil iluzi měsíční krajiny a minimalistický styling. Vše podtrhuje černo-bílé provedení fotek.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram