Kalendář Kylie Jenner pro rok 2017

Kalendář Kylie Jenner pro rok 2017

Kylie Jenner se do velkého podnikání pouští po hlavě. Její online obchod, který bude otevřený v sobotu 10. prosince, nabídne i její vlastní kalendář.

Kylie už nepracuje pouze na své kosmetické kolekci, rozhodla se pro nafocení nového kalendáře na rok 2017. Exkluzivní záběry nafotil americký módní, portrétní a dokumentární fotograf Terry Richardson. „Vždycky jsem to chtěla udělat,“ řekla Jenner, když na Instagramu odhalila fotografii pro měsíc duben. Na sobě má síťované punčochy, tričko s nápisem „Vložte prosím peníze“, síťované rukávy, na hlavě copánky a kolem ní poletují sto dolarové bankovky.

Velmi odvážné snímky provázejí celý kalendář, který vzdáleně připomíná Pirelliho každoroční práci. Vlastní obchod bude Jenner otevírat 9. prosince v obchodním domě Westfield Topanga v Canoga Park, Ca a zákazníci tam najdou stejné zboží jako na jejím e-shopu, který spustí o den později. Jestli je zboží, které Jenner bude prodávat něčím zajímavé, si nemyslíme, ale se slavným jménem je možné ledacos...

instagram.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram