Kalendář Pirelli 2015

Kalendář Pirelli 2015

Pirelli 2015. Kdo se v něm objeví, kdo se staral o styling a jak vypadají první zveřejněné fotografie z tohoto, pro běžné smrtelníky nedostupného, kalendáře?

Kalendář Pirelli je tajuplným společníkem. Nemůžete si ho jen tak pořídit v obchodě ani objednat po internetu. Pirelli se každoročně vydává jen jednou, pokaždé se o něm hodně píše a dostane se jen ke zlomku předem vyvolených a pečlivě vybraných osob, které si mohou kalendář pověsit na zeď.

Jako fotograf nového ročníku Pirelli byl vybrán Steven Meisel. Nebude to mít vůbec jednoduché po vydání kalendáře pro letošní rok od Terryho Richardsona. V oblasti stylingu Pirelli sáhlo po Carine Roitfeld, bývalé šéfredaktorce francouzské Elle a zároveň zvučném jménu mezi světovými stylisty a stylistkami.

Dostat nabídku na focení pro Pirelli je pro modelky velká výzva a zároveň pocta. Ne na všechny supermodelky a topmodelky se ale dostane, rok má přeci jen pouhých dvanáct měsíců. Pro rok 2015 už bylo několik jmen odhaleno - jedinečné příležitosti se chopily například Adriana Lima, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Sasha Luss, Gigi Hadid, Karen Elson, Isabeli Fontana či Raquel Zimmermann. Nejméně času na focení strávila Natalia Vodianova. Pro kalendář totiž fotila pár dní poté, co porodila své čtvrté dítě, syna Maxima: ‚‚Nechala jsem ho doma v Paříži a na pár hodin si zaletěla do New Yorku, protože vím, jaké to je, spolupracovat se Stevenem. Je to kouzelná zkušenost." Přístup k fotografii s Natalií sice zatím veřejnost nemá, vy si ale zatím můžete prohlédnout některé její kolegyně, jejichž fotografie už odhaleny byly.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram