Karen Millen představila novou a naprosto dokonalou kolekci pro jaro/léto 2014

Karen Millen představila novou a naprosto dokonalou kolekci pro jaro/léto 2014

Redakce Módy měla možnost podívat se na představení nové oslnivé kolekce Karen Millen pro jaro/léto 2014. Přeneste se s námi do příjemné atmosféry a objevte nové trendy

Sezónu jaro/léto 2014 u nás zahájila značka Karen Millen prezentací nové kolekce a nejnovějších trendů. U této příležitosti, která se konala včera, v Železné ulici 18, v Praze 1, byla i naše redakce.

Celý večer se nesl v poklidném duchu se sklenkou dobrého vína a luxusních sýrů. Kromě ukázek z nové kolekce na nás čekal také jeden z českých nejúspěšnějších stylistů Dušan Chrástek se svými tipy.

Redakce byla novou kolekcí Karen Millen natolik uchvácena, že jsme se rozhodli dopřát i vám malou ochutnávku.

Styl značky Karen Millen se opírá o kvalitu, design a určitý rukopis, na kterém se od vzniku značky podílela především návrhářka Gemma Metheringhams. Její kolekce si zachovávají současnost a odpovídají způsobu oblékání a životnímu stylu moderní kosmopolitní ženy. Gemma je sebevědomá, usměvavá, silná a pohodová, stejně tak jako její kolekce pro jaro 2014, v které se odráží její svěží dynamický duch.

Karen Millen je temperamentní nadčasovou módní značkou. Oblečení je vyráběné z luxusních tkanin, kdy je každému detailu věnována absolutní pozornost.

Pro značku je typické, že modely dokonale padnou, a nejen proto je značka tolik ceněna už více jak 30 let.

Modely této značky oblékají na mimořádné společenské akce slavné mezinárodní celebrity jako Eva Longoria Parker, Nicole Scherzinger, Taylor Swift a Rihanna.

Karen Millen se v celosvětovém měřítku stává unikátní, dostupnou a luxusní módní značkou. Novou kolekci můžete shlédnou také prostřednictvím videa níže.

U nás lze zakoupit oblečení Karen Millen dokonce již ve dvouch pobočkách:
Železná 18, Praha 1
OC Chodov - Roztylská 19, Praha 4