Karl Lagerfeld křtil na Azurovém pobřeží svou knihu

Karl Lagerfeld křtil na Azurovém pobřeží svou knihu

Karl Lagerfeld završil dvanáctidenní filmový maratón v Cannes křtem své knihy FENDI by Karl Lagerfeld.

Cannes je perlou Azurového pobřeží, kam se každoročně vypraví statisíce spokojených turistů, kteří chtějí okusit stejnou atmosféru, jakou si zde pravidelně vychutnává i celá řada hvězd světového formátu.

Jejich největší koncentrace v tomto luxusním středisku logicky přichází až s Mezinárodním filmovým festivalem, který se zde pravidelně koná už od roku 1946 a upoutává pozornost nejen herců usilujících o zisk Zlaté palmy, ale také nespočet světových modelek a módních návrhářů.

Letošní 68. ročník si nenechal ujít ani kreativní představitel francouzského módního domu Chanel, sám Karl Lagerfeld, který při příležitosti otevření nového obchodu Fendi na Azurovém pobřeží křtil svou knihu „Fendi by Karl Lagerfeld“.

 

Vyhlášené místo s luxusními obchody světových značek na Plage Royale na prestižním bulváru Croisette se tak v jednom dni stalo centrem pozornosti vybraných hostí, kteří dostali příležitost být svědky křtu exkluzivní knihy. Mezi hosty byli Kendall Jenner, Lily Donaldson, LindseyWixson, Izabel Goulart, Liu Wen, Toni Garrn, Josephine Skriver, Jaqueline Jablonsky, Eniko Mihalik ale také Taylor Hill, Shirley Mallmann, Sama & Haya Khadra, Chanel Iman, Madalina Ghenea, Gabriella Wright, Harry Brant či Christina Pitanguy.

 

 

Kniha, která nabízí jedinečný náhled do archivu FENDI a na poutavé materiály, které návrhář vytvořil, i dosud nezveřejněné skici, bude v prodeji v obchodech FENDI a ve špičkových knihkupectvích po celém světě od července 2015. Její cena se bude pohybovat kolem 100 eur.

Zdroj: FENDI

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram